A térkitőltő papírokról

Elérkezett egy összehasonlító bejegyzés ideje, melyben minden általunk forgalmazott papír alapú térkitöltőnek szentelünk egy bekezdést. Így talán Nektek is könnyebb lesz eligazodni, hiszen össze tudjátok hasonlítani a termékeket, és a Számotokra fontos preferenciák mentén választhattok. A bejegyzésünkben szereplő minden térkitöltő papír abszolút környezetbarát és teljes biztonságot nyújt a termékeknek,  ezért ezeket nem fogjuk mindhez odaírni. Inkább azzal segítünk Nektek, hogy kiemeljük a papírok közti különbözőségeket, és kidomborítjuk, hogy mi miért kedveljük az adott térkitöltőt. Ha pedig még ezután is marad kérdésetek, akkor keressetek bennünket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén!

Dekor kreppelt térkitöltő papír

 • Mi ezért szeretjük:

Elsősorban mert hatalmas palettáról lehet válogatni. Van klasszikus natúr árnyalatban, diszkrét elefántcsont- fehér színben, de rendelhetitek merészebb rózsaszín, fukszia, lila vagy igen izgalmas türkiz, illetve zöld verzióban is. Ha pedig igazán elegáns árnyalatot kerestek, akkor ajánljuk a sejtelmes és modern feketét.

 • Te ezért fogod szeretni:

Annyit használsz belőle, amennyire szükség van. Egyrészt nem keletkezik felesleg, másrészt a törékenyebb termékek mellé tehetsz többet is a dobozba.

 • A vásárlóid ezért fogják szeretni:

A vidám színek mindenki arcára mosolyt csalnak. A prémium minőségű térkitöltő anyag pedig megerősíti őket abba, hogy jó döntést hoztak, amikor a te webáruházadat választották.

Paperbubble térkitöltő papír

 • Mi ezért szeretjük:

Ahogyan majdnem minden térkitöltő papírunkat, ezt is a németországi Storopack üzemből szerezzük be, és erre az együttműködésre első számú forgalmazójukként nagyon büszkék vagyunk. Ha érdekel, hogy pontosan miért, akkor kattints ide és megtudod.

 • Te ezért fogod szeretni:

Ez egy olyan speciális térkitöltő anyag, amihez nem kell külön gépet bérelned, amivel legyárthatod magadnak. Csak kiveszed a dobozból a kész térkitöltőt, beteszed a dobozba a termék mellé, felnyalod rá a bélyeget, és teljes biztonságban útjára engeded.

 • A vásárlóid ezért fogják szeretni:

Rendezett, esztétikus, professzionális összhatást kelt, és kicsomagoláskor nem kell összesöpörni, összeporszívózni a dobozból kihulló darabokat.

Papillon térkitöltő papír

 • Mi ezért szeretjük:

Ez az egyik leghosszabb ideje forgalmazott térkitöltő papírunk, és nagyon sok elégedett, visszatérő ügyfelet köszönhetünk neki.

 • Te ezért fogod szeretni:

A Papillon papírt egy kellemes, légies térkitöltőanyag-gyártó gép állítja elő. Ez a gép könnyen kezelhető, kis helyigényű, így pillanatok alatt beállíthatod a csomagolási területre. Ha pedig elkezded használni, nem is fogod érteni, hogy eddig vajon mihez kezdtél nélküle…

 • A vásárlóid ezért fogják szeretni:

Értékelni fogják, hogy komoly figyelmet szentelsz a termékvédelemre, és az egyik legprofibb, legigényesebb és legbiztonságosabb térkitöltőanyagot használod.

Paperplus Track térkitöltő papír

 • Mi ezért szeretjük:

Akár 50 kg súlyú termékek mellé is nyugodt szívvel ajánljuk, hiszen tudjuk, hogy még ezeknek is teljes védelmet nyújt. Tűzön, vízen, levegőben.

 • Te ezért fogod szeretni:

A Paperplus térkitöltő papírt méretre vághatod, így minden tekintetben költséghatékony megoldást kapsz a térkitöltésre. A Paperplus Track géppel pedig másodpercek alatt előállíthatod a szükséges mennyiséget.

 • A vásárlóid ezért fogják szeretni:

A macskatartók értékelni fogják, hogy a kedvencük akár órákig eljátszik-zörög vele egyedül. A nem-macskatartók pedig azt fogják értékelni, hogy csend van a lakásban. Komolyra fordítva: a vásárló elsősorban azért lesz hálás neked, mert egy darabban, sértetlenül eljuttattad hozzá azt a gigászi terméket, amire már napok óta várt, és mindvégig a miatt aggódott, hogy egy darabban, sértetlenül eljuttatod-e hozzá…

Paperplus Classic térkitöltő papír

 • Mi ezért szeretjük:

Szintén egyike a legelső termékeinknek; tehát az elmúlt évtizedekben volt alkalma bizonyítani. És ha mi azt látjuk, hogy Ti elégedettek vagytok, akkor mi is azok vagyunk. Mégpedig a Paperplus Classic papír már autóalkatrészek, elektronikai cikkek, sőt bútorok mellett is bizonyította rátermettségét.

 • Te ezért fogod szeretni:

Aránylag kevés lehetőséged van válogatni, ha igazán súlyos és nagyon sérülékeny termékekkel kereskedsz. Tehát, elsősorban azért fogod kedvelni, mert soha nem hallasz majd vásárlói panaszt. Másodsorban pedig azért, mert a hozzá tartozó géppel egy szempillantás alatt előállíthatod a szükséges mennyiséget belőle.

 • A vásárlóid ezért fogják szeretni:

Ők leginkább azt értékelik, ha úgy érzik, hogy törődsz velük, és szemmel tartod az igényeiket. Mégpedig ez a térkitöltőanyag pontosan ezt sugallja: fontos számomra, hogy elégedett légy a termékkel, ezért különös gondot fordítottam rá, hogy épségben átvehesd.

Chevron és Shooter térkitöltő papírok

 • Mi ezért szeretjük:

A Chevron és a Shooter papírokat kisebb súlyú, könnyebb termékek (például kozmetikai cikkek vagy beauty boxok) mellé szoktuk ajánlani, és eddig 100%-os elégedettséget tapasztaltunk.

 • Te ezért fogod szeretni:

A Chevron és a Shooter papírokat szintén egy szuper, ergonomikus gép állítja elő neked. A gyártott papírok hosszát manuálisan tudod szabályozni, így nem keletkezik hulladék vagy felesleg.

 • A vásárlóid ezért fogják szeretni:

Lásd fent. Számukra ugyanis tényleg az a legfontosabb, hogy sértetlenül átvehessék a terméket, amit rendeltek. Kivéve a macskatartókat. Mert az ő számukra a macskájuk a legfontosabb 😉

Ha esetleg maradt még kérdésed, vagy szeretnél rendelni a fenti térkitöltő papírok közül, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot. Örömmel állunk a rendelkezésedre!