CSOMAGOLÓ ANYAG ÉS CSOMAGOLÓ GÉP

PAPERplus® TRACK térkitöltő papír

Méretre vágható, költséghatékony, természetbarát térkitöltő anyag

Mi más lehetne fontosabb a fenti három szempontnál, nem igaz? A professzionális térkitöltés Led Zeppelinje, a biztonságos csomagolás Kimi Räikkönenje, azaz a Storopack ezúttal minden tekintetben felülmúlhatatlan térkitöltőanyagot alkotott. Hölgyeim és Uraim, ismerjétek meg a Paperplus Track térkitöltő papírt, és a papírcsíkokat előállító, lenyűgöző gépet!

PAPERplus® TRACK: biztonságos térkitöltés másodpercek alatt

Képzeld el, hogy megpillantod a PAPERplus® TRACK papírcsíkokat előállító ergonomikus, modern, formatervezett gépet, és azonnal a szívedbe zárod. Nem is a csomagolóállomáson keresnél helyet neki, nem szeretnéd a raktárba száműzni, inkább hazavinnéd, és beállítanád a hálószoba sarkába, hogy gyönyörködhess benne, hogy méltó helyet kapjon… Mert ez a gép megérdemli, több okból is. Lássuk, melyek ezek!

A PAPERplus® TRACK térkitöltő előnyei

 • Rendkívüli biztonságot nyújt 5-50 kg súlyú termékeidnek, így bátran használhatod nagyobb méretű alkatrészek, elektronikus eszközök, vagy akár kerámia-, illetve porcelán edények csomagolása esetén is.

 • A perforált papírcsíkokat egyetlen mozdulattal, könnyedén méretre vághatod, így nem keletkezik felesleg, hiszen mindig csak annyit használsz, amennyire épp szükséged van.

 • A papírpárna szinte bármilyen méretű és formájú termékhez optimálisan igazodik, így páratlan védelmet nyújt.

A PAPERplus® TRACK papírgyártó gép előnyei

 • A gép kompakt méretének köszönhetően remekül beilleszthető a csomagolási területre, egyszerűen integrálható a jelenlegi csomagolási folyamatba.
 • Modern érintőképernyője felhasználóbarát kezelést tesz lehetővé, de akár okostelefonon, vagy tableten keresztül is vezérelheted.
 • Közvetlenül a csomagolóállomáson alkalmazva tengernyi hasznos időt takaríthat meg a munkatársaid számára.

Béreld a gépet, vásárold meg a papírt!

Miért invesztálnál nagyobb összegeket a gép megvásárlásba, ha kiváló konstrukció mellett bérbe is veheted? Próbáld ki, szeress bele, és használd, ameddig szükséged van rá (hű, ez elég romantikátlan, de végül is egy gépről van szó)… A Paperplus Track nem más, mint a gyors, optimális, takarékos, környezetbarát csomagolás szinonimája. Ha ezek Számodra is fontos szempontok, akkor itt az ideje, hogy megismerd a termékvédelem új dimenzióját!

Kinek ajánljuk?

Neked, ha
 • Szeretnéd gyorsabbá, hatékonyabbá, kényelmesebbé és gyorsabbá tenni a csomagolási folyamatot.
 • Soha többé nem akarsz törötten érkezett termék miatt panaszlevelekre válaszolni.
 • Pontosan annyi térkitöltőanyagot állítanál elő, amennyire valóban szükséged van.
 • Fontos Számodra a környezetvédelem, ezért 100%-ban lebomló, környezetbarát csomagolóanyagot keresel.
 • Jelentősen csökkentenéd a csomagolás költségeit.
 • Máris beleszerettél ebbe a légies, elegáns, hatékony, nélkülözhetetlen gépbe…

Gondoltad volna, hogy a Storopack képes felülmúlni önmagát? Pedig ismét sikerült nekik! Rendeld meg most a PAPERplus® TRACK térkitöltőt és élvezd a gondtalan, kényelmes, modern térkitöltés előnyeit!

A csomagolás szabadsága

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és kérj tőlünk ajánlatot most! Gondoskodjunk együtt termékeid teljes körű védelméről.