PARTNEREINK MONDTÁK

Az Önöktől vásárolt „HSM Profipack 400” típusú kartondaraboló beváltotta a hozzá fűzött reményeket, örömmel használjuk. Cégünk belföldön naponta futárszolgálattal történő csomagkiszállítással oldja meg viszonteladóink és egyéni vásárlóink termékvásárlásait. A berendezés egyszerre több problémánkat is megoldott. A napi csomagolásunk könnyebbé, egyszerűbbé vált és a csomag tartalma épségben, biztonságosabban érkezik a címzetthez. Az egyébként keletkező papírkarton hulladékunk minimálisra csökkent, így környezettudatosabb a cégünk működése. A felesleges kartondobozok célszerű hasznosítása környezettudatosságot és általános jóérzést vált ki dolgozóink és partnereink, vásárlóink körében egyaránt! Köszönjük a segítségüket, a kiváló megoldást, mellyel napi munkánk színvonalát emeltük!

János - kartondaraboló

Cégünk három hónapja vásárolt egy HSM Profipack C 400 gépet. Minden elvárásunkat felülmúlta. Stabil,  gyors és játszat könnyedséggel perforálja a vastag, még a fémkapcsokkal rögzített karton dobozokat is. Kezelése egyszerű, biztonságos. Aki csomagolással foglalkozik annak mindenképp megéri ez a befektetés.

 

Attila - kartondaraboló

A kartondaraboló berendezésünk nagyon szuperül működik, az elmúlt hónapokban több köbméter hulladékpapírt tudtunk a segítségével újrahasznosítani. Az ingyenes szállítás előre leegyeztetett időpontban történt csúszás nélkül. A szervízről szerencsére nem tudok véleményt formálni, mivel nem volt szükségünk rá, amennyiben a gép hasonlóképpen funkcionál mint az elmúlt időben, akkor nem is lesz.

Külön köszönet még egyszer a korrekt folyamatbonyolításért rendeléstől a beüzemelésig.

 

Kristóf - kartondaraboló

Az alkatrészek szállítás közbeni sérüléseinek elkerülése érdekében szükségessé vált a csomagolás fejlesztése, ezért olyan megoldást kerestünk, mely költséghatékony, ugyanakkor maximálisan biztosítja az alkatrészek állagmegóvását. Jelenleg két terméket használunk, a Paperplus térkitöltő papír 1x120g változatát és az Airplus térkitöltő fólia normál változatát. Az eddigi tapasztalatainkat figyelembe véve elmondhatjuk, hogy a térkitöltő anyagokkal és a gépekkel maximálisan elégedettek vagyunk. Az egy éves folyamatos használat során a gépekkel semmi probléma nem volt. A térkitöltő anyagok alkalmazása csomagolásaink során bevált, használatuk rendkívül egyszerű, így a csomagolási folyamat is hatékonyabbá vált. Bátran ajánlom másoknak is a termékek kipróbálását és alkalmazását.

Katalin - Airplus fólia

Fólia előny:

  • roppant gyors az előállítási idő, könnyen kezelhető gép
  • tiszta, könnyű, gyakorlatilag súlytalan
  • térkitöltő hatékonysága tökéletes, rugalmas, elasztikus, megvédi az árut…
  • a Partnerek nagyon elégedettek ettől a megoldástól.. hátrány:
  • drága, de fontos, hogy ez nem igaz… a fentieket együttesen vizsgálva, minden tekintetben ez a hatékonyabb megoldás 🙂
Csaba - Airplus fólia

A térkitöltő fóliának jó hasznát vesszük, minőségével, méretével teljesen meg vagyunk elégedve. Sok GLS kiszállításunk van, könyvek, CD-k, DVD-k sérülés elleni védelmére használjuk a terméket, ami nagy mértékben csökkentette a sérülések arányát. A fóliát levegővel megtöltő gép is tökéletesen működik. A szállítás mindig pontosan és gyorsan történik, ha bármilyen problémával fordulunk a céghez, rugalmasan kezelik.

János - Airplus fólia

A térkitöltő fólia készítő gépet már évek óta használjuk, amivel maximálisan meg vagyunk elégedve, az idei évben kértük már a második gépet is, amelyet egyik napon igényeltem, és már másnap használatba is vehettünk, nagyon gyors volt a  kiszolgálás! A gépet a telephelyünkre szállították és szakszerűen üzembe helyezték! A hozzá használt fólia tömlőt folyamatosan rendeljük, amit 1-2 napon belül szintén kiszállítanak telephelyünkre!

A kartondaraboló géppel az idén barátkoztunk meg, először csak pár napra volt itt egy kihelyezett gép tesztelésre, és végül elnyerte tetszésünket, ezért meg is rendeltük ami már üzemel és nagyon jó szolgálatot tesz! A más célra már nem használható kartonokat harmonika szerűen ledarálja, és kiváló tömőanyagot készít belőle, megvédve ezzel a termékeket a szállítás során!

Aki térkitöltő megoldást keres, Neki csak ajánlani tudom mindkét lehetőséget!

Betti - Airplus fólia, kartondaraboló

Már hónapok óta használjuk a térkitöltő fóliát, de az első naptól fogva kedvenc lett a csomagoló részlegünkön. Mérete miatt tökéletesen alkalmas mindenfajta csomagunkhoz, variálhatósága széleskörű. A sérülésekből adódó reklamációkat nagyban csökkentette, partnereink legnagyobb megelégedésére. Az Airplus mini gép is tökéletesen működik, egyszerű, kis helyet foglal. A rendelések leadása és a szállítás gördülékeny.

István - Airplus fólia

Az alábbiakat tudjuk tapasztalataink alapján az Önök cégéről és szolgáltatásukról elmondani:

  • Maximális rugalmasság és segítőkészség, a kapcsolattartó személyével maximálisan elégedettek vagyunk.
  • Rövid reagálási idő minden esetben, korrekt szállítás,
  • Szakmai rátermettség a nyújtott szolgáltatáshoz,
  • Kíváló minőségű termék, a gépek és azok szervízháttere megfelelő.

Bízunk további sikeres együttműködésünkben.

Köszönjük eddigi munkájukat.

Zoltán - Paperplus papír