PAPERbubble térkitöltő papír

Kisebb méretű termékek tökéletes biztonsága

Biotermékeket, kozmetikumokat, táplálékkiegészítőket, vagy kisebb elektronikai termékeket forgalmazol? Szeretnél teljes körű védelmet biztosítani a termékeidnek? Fontos számodra a vásárlóid elégedettsége, ezért a térkitöltő anyagra is különleges figyelmet fordítasz?

A PAPERbubble buborékos térkitöltő papír maximális védelmet nyújt

A németországi Storopack legújabb fejlesztésű terméke, a PAPERbubble egy speciális, környezetbarát anyagból készült csomagkitöltő, mely különleges formájának köszönhetően maximális védelmet biztosít. A csomagolási folyamat leegyszerűsítése érdekében a Bubble papírhoz nem kell gépet bérelni, így egyszerűen a szükséges mennyiséget a dobozból kivéve egyből csomagolhatunk vele. Nem utolsó sorban pedig a PAPERbubble egyesíti a papír – és a légpárnás fóliák minden jó tulajdonságát; vagyis megvédi a terméket a szállítás során és nem szennyezi a környezetet.

A PAPERbubble térkitöltő papír előnyei

 • Kifogástalan védelmet nyújt a termék számára.
 • Előállításához nem kell külön gépet bérelni.
 • A papír mérete 58*38 cm, és középen, a perforáció mentén ketté lehet választani (ez igen praktikus, ha kisebb termék csomagolásához szeretnénk használni).
 • 1 doboz 300 db ívet tartalmaz.
 • A felhasznált papír környezetkímélő, 100%-ban újrahasznosítható.
 • Esztétikus, dekoratív; havanna barna és fehér színben is elérhető, kifejezetten beauty boxok térkitöltésére.

Környezettudatos térkitöltés

A PAPERbubble 100%-ban műanyagmentes, kizárólag lebomló papírból készül, megjelenése pedig légies, kellemes, esztétikus. Így, amellett, hogy nagyban fokozza a vásárló élményét, kiválóan illik a cég környezetbarát profiljához, és a megrendelők felé is közvetíti ezeket az értékeket. Ne feledd: a csomagolás nem pusztán eszköz a terméked szállításához, hanem a hatékony értékesítés és a vásárlói elköteleződés egyik legfontosabb pillére.

Kinek ajánljuk?

Neked, ha
 • szeretnéd a légpárnás fóliát egy környezetkímélőbb megoldásra cserélni.
 • termékeidet maximális biztonságban szeretnéd tudni.
 • kisebb méretű, könnyebb súlyú termékeket forgalmazol, például kozmetikumokat, illatszereket, szépségápolási eszközöket, táplálékkiegészítőket vagy lakberendezési tárgyakat.
 • esztétikus térkitöltőanyaggal erősítenéd a vásárlóid márkahűségét.
 • fontos Számodra a prémium ügyfélélmény és a vásárlók hosszútávú elköteleződése, illetve, hogy minél takarékosabb megoldást találj a térkitöltésre.
 • nagy hangsúlyt fektetsz a környezettudatosságra, a fenntartható gazdaságra.

Gondoskodj róla, hogy a termékeid mindig, mindenhová dekoratív csomagolásban, sértetlenül érkezzenek! Válaszd a Storopack professzionális buborékos térkitöltő papírját, melynek előállításához még gépre sincs szükséged! Ha pedig nagyobb méretű, súlyosabb termékek biztonságos csomagolásához keresed a megfelelő térkitöltőanyagot, akkor válaszd a Paperplust!

papillon-feher

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és kérj tőlünk ajánlatot most! Gondoskodjunk együtt termékeid teljes körű védelméről.