Térkitöltőanyagok a Black Friday -re

Idén november 26-ra esik a Black Friday, azaz pontosan egy hónapod van mindent előkészíteni rá, úgy mint akciók, kampányok; komplett marketing és bizony a megfelelő fajta és elegendő mennyiségű csomagoló- és térkitöltőanyag. Pláne, ha történetesen webáruházat üzemeltetsz. Hiszen a Black Friday az a nap, amikor minden, valamire való, tisztességes fogyasztó zsigeri kényszert érez vásárolni. Neked pedig erre kereskedőként minden szempontból fel kell készülnöd.

Ha igazán pro black fidayer szeretnél lenni, akkor ebben a bejegyzésünkben olvashatsz arról, hogy milyen marketing fogásokkal teheted hatékonyabbá az értékesítést. Ezt a cikkünket pedig a vásárlók védelmében írtuk, hogy tisztában legyenek azokkal a trükkökkel, amelyekkel a mindenre elszánt kereskedők leggyakrabban élnek. Nem, nem; hidd el, hogy ebben semmi ellentmondás nincs, hiszen attól még, hogy az ember értékesít – neki is értékesítenek. Most pedig kanyarodjunk rá jelen blog fő témájára, vagyis a csomagolóanyagokra, hiszen talán nincs is annál kellemetlenebb, mint ha csomagolóanyag hiányában kellene visszamondanod pár megrendelést ezen a jeles napon.

Milyen forgalomnövekedéssel számolhatsz?

Senkiben sem szeretnénk hiú reményeket kelteni, de nem árt felkészülni a dömpingre (ha pedig mégsem jön, a térkitöltőanyag akkor sem fog megromlani a raktárban, azaz, inkább legyen több mint kevesebb. Ráadásul hamarosan itt a Karácsony is)… A tavalyi statisztikák szerint a novemberi rendelések 10%-át ezen a napon adták le a vásárlók, illetve a novemberi átlaghoz képest 2,86-szor több volt a vásárlás.

 

Milyen térkitöltőanyagot válassz?

Az alábbiakban négy különböző térkitöltőanyagot szeretnénk bemutatni, melyek közül elsősorban a terméked jellemzői, tulajdonságai alapján célszerű választanod.

Levegővel teli fólia

A termék súlya és mérete alapján több, különböző légpárnás fólia közül is választhatsz. Általában ezeket a fóliákat ajánljuk törékenyebb cikkek esetén, hiszen a dobozon belül biztonságosan ölelik körbe azt, teljes védelmet nyújtva a szállítás során. Vannak olyan fóliák, amelyeket előre felfújva szállítunk, így neked nincs más dolgod, mint belehelyezni a termék mellé a dobozba. Ezek az Airplus bio térkitöltő fólia, az Airplus Bubble térkitöltő fólia, az Airplus Cusion térkitöltő fólia, és az Airplus Void térkitöltő fólia.

Ha hosszú távon szeretnéd alkalmazni a fóliát, akkor célszerű és takarékos megoldás, ha bérelsz egy gépet, és te magad töltöd meg levegővel a fóliát.

Színes dekor papírok

Ezek a 100%-ban újrahasznosított papírból készült térkitöltőanyagok nem pusztán teljes biztonságot nyújtanak a kisebb, kevésbé szeszélyes termékeknek, hanem kedvesek, vidámak is, és számos különböző színben rendelhetőek. Tehát, amellett, hogy megvédik a sérüléstől a terméket, növelik a vásárló elégedettségét, teljessé teszik a vásárlás élményét, és tükrözik a céged környezetbarát filozófiáját. Ráadásul, ebből pontosan annyit használsz egy-egy csomagba, amennyit szeretnél; teljesen szabadon adagolhatod.

Természetes fagyapot

Szintén környezetbarát megoldást nyújt az erdei fenyőből készült fagyapot, melyet 3 különböző kiszerelésben is megrendelhetsz. Nagyszerű választás borokhoz, más alkoholos italokhoz, kozmetikumokhoz, ajándékkosarakhoz és porcelán- vagy kerámiaedényekhez (igen, tényleg). Emellett, kiválóan illik bármilyen kézműves és természetes alapanyagú, bio termékhez

Darabolt karton és más térkitöltő papírok

Ha papír alapanyagú térkitöltőt keresel, akkor 3 klasszikus megoldás közül választhatsz. Az egyik az előre darabolt karton (de ha magad szeretnéd előállítani a térkitöltőt a raktárban feleslegessé vált dobozokból, akkor persze kartondaraboló géppel is szolgálhatunk). A másik lehetőség a dekoratív és pillekönnyű Paperplus vagy Papillon papír, a harmadik pedig az egy- vagy kétrétegű Paperplus papírtekercs. Természetesen ez is teljes mértékben környezetbarát, újrahasznosítható, illetve akár a legsúlyosabb terméket is megóvja a sérüléstől a szállítás során.

Ha nem vagy biztos a választásban, akkor keress bennünket bizalommal, és örömmel segítünk!