Térkitöltő papír típusok

Ha Te is annyira szereted olvasni a blogunkat, mint amennyire én szeretem írni Neked, akkor biztosan emlékszel rá, hogy nem túl régen szenteltünk egy bejegyzést az AIRPlus fóliatípusok összehasonlításának. Nagyon hasznos kis bejegyzésnek bizonyult, többen is jeleztétek, hogy megkönnyítette Számotokra a választást. Ezért úgy döntöttünk, hogy ezen a héten a térkitöltő papír típusok lesz a téma, ugyanis ebből a termékből is többfélét forgalmazunk, és természetesen mindegyiknek megvan a maga előnye.

Elöljáróban hadd ismertessem azokat a tulajdonságokat, amelyek mind az ötféle térkitöltő papírra vonatkoznak. Mindegyik a piacvezető, németországi Storopack gyárban készül, ami garantálja Számodra a kiváló minőséget. Ez nem csupán azt jeleneti, hogy e térkitöltő papíroknak köszönhetően teljes biztonságban tudhatod a termékeidet, hanem azt is, hogy használatukkal csökkentheted az ökológiai lábnyomodat – és a csomagolásra fordított költségeket is. Továbbá, a különféle papírtípusokhoz különféle gépek is tartoznak, amelyekkel a lehető leggyorsabban és legkényelmesebben állíthatod elő a szükséges mennyiségű térkitöltőt. Tehát, bármelyik papírt is választod, biztosan jó döntést hozol, de azért érdemes tisztában lenned a pontos jellemzőkkel.

PAPERPlus® Classic

Ahogy arról a neve is árulkodik, ez a klasszikus, elnyűhetetlen, eltéphetetlen és elszakíthatatlan térkitöltő papír. Elsősorban nehéz, súlyos termékekhez ajánljuk. Ha fontos Számodra a fenntartható gazdaság, újrahasznosított és Gras alapanyagból is megrendelheted.

PAPERPlus® Track

A PAPERPlus termékek Jason Statham-je; masszív, robosztus, elpusztíthatatlan. Betonbiztos rögzítést nyújt a termékeknek, legyenek azok bármilyen nehezek, súlyosak vagy nagyméretűek. 5-50 kg-os csomag esetén remek választás, tehát alkatrészeket, elektronikai cuccokat, és ehhez hasonlókat teljes biztonsággal csomagolhatsz vele. A perforált papír legfőbb előnye, hogy szabad kézzel (kés, penge nélkül) akkora csíkot választhatsz le belőle, amekkorára épp szükséged van. A térkitöltő-előállító gép ráadásul az egyik legmodernebb konstrukció: érintőképernyős, és kommunikál okostelefonnal, tablettel egyaránt. Hello, Future!

PAPERPlus® Papillon

Ezt a terméket elsősorban kis és közepes méretű csomagokhoz ajánljuk. Egyszerű vele dolgozni, hiszen puha, légies, könnyű; akár a fodor egy csinos nyári szoknyán. A hozzátartozó térkitöltő-előállító géppel pedig pontosan olyan hosszú papírcsíkokat készíthetsz a nyersanyagból, amilyenre az adott termék csomagolásához éppen szükséged van.

PAPERPlus® Chevron & Shooter

Vannak ilyen híres párosok, biztos Te is ismersz párat: Bonnie és Clyde, Dr. Jekyll és Mr. Hyde, Mickey Knox és Mallory Wilson. A Chevron & Shooter pont ilyen. Shooter szuperképessége, hogy egyrétegű nátronpapírból képes többrétegű térkitöltőt előállítani, Chevron legelőnyösebb tulajdonsága pedig, hogy minimális anyagfelhasználással maximális hatékonyságot nyújt. Abban viszont abszolút hasonlítanak egymásra, hogy mindkettőhöz könnyen használható, kompakt gép tartozik, melynek asztali és szabadon álló verziója is van.

Remélem, hogy sikerült bemutatnom Neked a különféle papírtípusok legelőnyösebb tulajdonságait.

Ha esetleg van még kérdésed, vagy szeretnéd mindezt átbeszélni a döntés előtt, akkor fordulj hozzánk bizalommal!