AIRplus fóliatípusok

Ismeritek Gombóc Artúr méltán elhíresült, rendkívül bájos és őszinte vallomását arról, hogy a kedvenc csokoládéja a kerek csokoládé, a szögletes csokoládé, a lapos csokoládé, a tömör csokoládé, az édes csokoládé, a keserű csokoládé, a mogyorós csokoládé, a tejcsokoládé (és így tovább)?

Azért kérdezem, mert pont így vagyunk mi is az AIRplus fóliával; kedvencünk az AIRplus Cushion, az AIRplus Void, az AIRplus Bubble és az AIRplus Wrap…

Miért szeretjük annyira az AIRplus térkitöltőanyagot?

Ha nagyon röviden akarjuk összefoglalni, akkor három okból. Az egyik, hogy teljes biztonságot nyújt a terméknek a szállítás során, így nem kell attól félnünk, hogy az áru megsérül vagy eltörik. A másik, hogy kis helyen is tárolhatjuk, és használata jelentősen csökkenti a csomagolásra fordított költségeket. A harmadik, hogy akár komposztálható változatban is hozzáférhető, így nem kell a környezetszennyezés miatt aggódnunk. Lássuk, milyen AIRplus fóliatípusok közül választhatunk!

AIRplus VOID

Az AIRplus VOID térkitöltő fólia használata egyszerű, gyors és gazdaságos. Ez a típusú fólia nagyobbacska légpárnákból áll, ezért elsősorban méretesebb, kevésbé sérülékeny termékek mellé ajánljuk. Elsődleges célja, hogy a szállítás során megóvja a terméket a dobozon belüli rázkódástól. Remek választás például előrecsomagolt ételek esetén.

AIRplus CUSHION

Nem csupán biztonságos, de elegáns is, ha a dobozon belüli réseket AIRlus Cushion fóliával töltjük ki. A kisebb légpárnák közti perforáció teszi lehetővé, hogy a doboz méretéhez igazíthassuk a felhasznált mennyiséget. A vásárló igényei szerint, többféle változatban is rendelhető, szakaszonként kettő, négy, nyolc, tizenhat légpárnával.

AIRplus BUBBLE és WRAP

A legérzékenyebb, leginkább törékeny, sérülékeny termékekhez az AIRplus Bubble és WRAP típusú fóliáit ajánljuk. Ezek kiváló alternatívát jelentenek a hagyományos buborékcsomagolás helyett. A vásárlók is kifejezetten kedvelik, hiszen ezeket a fóliákat elegendő egyetlen mozdulattal átvágni, hogy kipréseljük belőlük a levegőt, így kevesebb helyet foglalnak a szelektív hulladékgyűjtőben.

Az AIRplus fóliák gyártójáról, a Németországi székhelyű Storopackról már több ízben írtunk. Ha szeretnél róluk több információhoz jutni, akkor kattints ide, vagy ide. Ha pedig az érdekel, hogy a gyakorlatban milyen különbséget tapasztalhatsz, ha a hagyományos fóliát AIRplus térkitöltőre cseréled, arról itt olvashatsz.

Milyen alapanyagból készülnek az AIRplus fóliák?

Mindegyik fóliatípus három különböző változatban rendelhető. Az AIRPlus RECYCLE 50% újrahasznosított anyagból készül, mely a Storopack saját termeléséből származik (tehát előállításához nincs szükség természetes erőforrásokra). Kellemes, halványkék árnyalata pedig tökéletesen igazodik a 2020-as év színéhez, a classic blue-hoz. Az AIRplus RECYCLE 1,125 méter hosszú tekercsekben rendelhető.

Az AIRplus BIO nagy részben bioplasztikából (tejsavból), csökkentett alapanyag-felhasználással készül, így teljes mértékben komposztálható ipari körülmények között.

Az AIRplus ESD egy speciális, elektrosztatikus diszpergáló film, amely remek választás elektronikai termékek csomagolásához.

Válaszd bármelyik típusú AIRplus fóliát; és kérd bármilyen alapanyagból – biztos lehetsz benne, hogy a legkiválóbb, világszínvonalú térkitöltőanyagot kapod J Ha pedig kérdéseid lennének, vedd fel velünk a kapcsolatot, és szívesen segítünk dönteni!