Hagyományos fólia kontra AIRPLUS TÉRKITÖLTŐ

Egy klasszikus idézet jut eszembe Tom Wolfe-tól: „A Beatles meg akarta fogni a kezed, a Rolling Stones pedig porig akarta égetni a városod”. Pontosan ilyen kardinális különbségek vannak a hagyományos térkitöltő fólia és az AIRPLUS TÉRKITÖLTŐ FÓLIA között. A hagyományos térkitöltő kiváló választás, ha meg szeretnéd nyugtatni a lelkiismereted, és adnál magadnak egy elismerő önpacsit: remek fickó vagyok, gondoskodtam a térkitöltésről (hiszen tettem valamit a termék mellé a dobozba). Az AIRPLUS TÉRKITÖLTŐ FÓLIA ezzel szemben arra való, hogy valóban megóvd a termékeid a sérüléstől. Más szóval: a hagyományos térkitöltő fólia pusztán placebo; ezzel szemben az AIRPLUS tényleges megoldás.

Az AIRPlus térkitöltő fólia

a németországi székhelyű, világszerte elismert Storopack méltán ismert és elismert terméke. A folyamatos fejlesztéseknek, a legmodernebb gyártási technológiának, valamint a prémium minőségű alapanyagoknak köszönhetően pedig…

  • szemérmetlenül strapabíró
  • pillekönnyű
  • nem szakad, nem pukkan
  • rendkívül rugalmas

Mutatjuk videón, nézd meg a saját szemeddel a különbséget!

A szállítás során ugyanis kicsit sem mindegy, hogy milyen térkitöltő anyag öleli a terméked a dobozban.

  • Lehet bármilyen körültekintő a futár, egyetlen rossz mozdulat is elegendő ahhoz, hogy a csomag leessen, és a termék megsérüljön, összetörjön…
  • Ha pedig a futárnak rossz napja van, akkor egyáltalán nem biztos, hogy hímes tojásként bánik majd a csomagoddal.
  • Az utak minőségéről nem is beszélve. Az összes gödör, kátyú és padka ellened játszik ebben a mérkőzésben; elég egyetlen bukkanó, és a terméked máris megsérült.

Hacsak nem gondoskodsz az optimális védőcsomagolásról. A hagyományos térkitöltő tökéletesen megfelel, ha úgy akarod érezni, hogy tettél valamit a termék védelme érdekében. Az AIRPLUS TÉRKITÖLTŐ FÓLIÁT akkor válaszd, ha tudni akarod, hogy mindent megtettél a termék védelme érdekében. Hatalmas különbség, ugye?

Kattints ide, nézd meg az AIRPLUS FÓLIA részletes adatlapját, és kötelezd el magad az elsőrangú minőség mellett. Ha pedig van kedved, akkor látogass el a következő rendezvényre, amin mi is jelen leszünk, és bátran teszteld: gyűrögesd, masszírozd, csűrd, csavard, cincáld a fóliát. Próbáld meg kipukkasztani. Nekünk még nem sikerült.