Új termékünk: a Bubble papír

Nagy-nagy örömmel mutatjuk be Nektek új termékünket, a Bubble papírt! Egészen biztosan rajongani fogtok érte, hiszen egyesíti a papír – és a légpárnás fóliák minden jó tulajdonságát; vagyis maximális védelmet biztosít, és nem szennyezi a környezetet. Lássuk, hogy pontosan mi is ez, és milyen termékek mellé ajánljuk.

A Bubble papír

Ahogyan a legtöbb általunk forgalmazott térkitöltőanyagot, a Bubble papírt is a németországi Storopack vállalat gyártja. Aki pedig ismeri például az AirPlus térkitöltő fóliát, illetve a PaperPlus vagy a Papillon térkitöltő papírt, az jól tudja, hogy a Storopack márkanév egyet jelent a termék teljes biztonságával és a sérülésmentes szállítással.

A Bubble papír egy speciális, környezetbarát anyagból készült csomagkitöltő, mely különleges formájának köszönhetően maximális védelmet biztosít (akár a leghosszabb út során is). A termék további előnye, hogy előállításához nem kell külön gépet bérelni.

A Bubble papír mérete 58*38 cm, és középen, a perforáció mentén ketté lehet választani (ez igen praktikus, ha kisebb termék csomagolásához szeretnénk használni). 1 doboz 300 db ívet tartalmaz.

Környezettudatos térkitöltés

A Bubble papír 100%-ban műanyagmentes, kizárólag lebomló papírból készül, megjelenése pedig légies, kellemes, esztétikus. Így, amellett, hogy nagyban fokozza a vásárló élményét, kiválóan illik a cég környezetbarát profiljához, és a megrendelők felé is közvetíti ezeket az értékeket. Ne feledd: a csomagolás nem pusztán eszköz a terméked szállításához, hanem a hatékony értékesítés és a vásárlói elköteleződés egyik legfontosabb pillére.

Milyen termékekhez ajánljuk?

A Bubble papírt elsősorban kisebb méretű, könnyebb termékekhez ajánljuk, például kozmetikai cikkekhez, esetleg táplálékkiegészítőkhöz. A csomagoláskor használt papír mennyisége a termékek igényéhez igazítható: a sérülékenyebb termékek teljes biztonsága érdekében célszerű több papírt helyezni a dobozba (kevésbé törékeny áru esetén kevesebb Bubble papír is elegendő).

Tehát, ha fontos számodra:

  • a prémium ügyfélélmény
  • a vásárlóid hosszútávú elköteleződése
  • a környezettudatosság, a fenntartható gazdaság
  • a terméked maximális biztonsága
  • illetve, hogy minél takarékosabb megoldást találj a térkitöltésre,

… akkor a Bubble papír minden bizonnyal a legjobb választás a Számodra! A Bubble papírt elegáns fehér, és természetes barna színekben rendelheted meg, mi pedig hamarosan le is szállítjuk neked a kért mennyiséget, hiszen februártól már nálunk is elérhető! Keress bennünket bizalommal, és tedd fel a kérdésidet, vagy küldd el a megrendelésed!