Airplus térkitöltő párna gyártó gép kétféle méretben.

Ajánlatkérés

Adatkezelési tájékoztató olvasásához kattints ide
Kérjük várjon...

Így dolgozik az Airplus pufifóliát előállító gép:

A Storopack, a biztonságos csomagolóanyagok előállítására alkalmas rendszerek tapasztalt gyártója. Kedvező bérleti konstrukcióval, rövid határidőn belül kihelyezzük a térkitöltő légpárnákat előállító gépet. Az Airplus fóliatekercset a Storopack gépe tölti meg levegővel, és a perforáció mentén leválasztható a kívánt hosszúságú buborékos fólia.

  • A legyártott párnák mérete a csomagolandó termékhez könnyen igazítható.
  • 20 és 40 cm széles fóliát kínálunk térkitöltésre, csomagolásra.
  • Tökéletes védőcsomagolást nyújt szállítás közben.
  • Költségtakarékos és egyszerű csomagolási mód.
  • A fóliatekercsek tárolásához nincs szükség nagy raktárkapacitásra.
  • Kevesebb csomagolási és szállítási költség. Egy 200 mm széles 1.000 m hosszú fólia csak 9 kg.
  • A gép kezelése egyszerű, könnyen szállítható, és azonnal beilleszthető a csomagolási területre, külön szaktudást nem igényel
  • A fólia újrahasznosítható, környezetbarát termék

Ajánlatkérés

Adatkezelési tájékoztató olvasásához kattints ide
Kérjük várjon...


Így dolgozik az Airplus felfújható térkitöltő párnát előállító gép:

Részletes leírás:

Az Airplus hely és költségtakarékos megoldást kínál azoknak, akik szeretnék biztonságban tudni a kiszállításra küldött termékeiket. A sérülés gyakorlatilag kizárt, hiszen a 20 cm széles térkitöltő párnákkal kitölthetjük a dobozban maradó üres helyeket, vagy a 40 cm széles levegővel töltött fóliával teljesen körbeölelve, becsomagolhatjuk magát a terméket.

A Storopack professzionális gépe tölti meg levegővel a fóliát, így alkotva költséghatékony és környezetkímélő csomagolási rendszert, egy tökéletes védőcsomagolást. A konstrukció gazdaságilag jól tervezhető. A gépet bérbe helyezzük ki partnereinkhez, a csomagolóanyagok vásárlási lehetőségét is folyamatosan biztosítjuk

A légpárnás fólia újrahasznosítható, környezetbarát termék, ESD antisztatikus és kukoricakeményítőből készült BIO komposztálható fólia is megtalálható palettánkon.

Javasolt felhasználási területek:

·20 cm széles térkitöltő fólia: Maximum 8 kg súlyú csomagok térkitöltésére ajánljuk, így szállítás során nem “borul” össze a doboz tartalma. Webáruházak, csomagküldők részére ideális, tiszta, esztétikus csomagkitöltő megoldás. Biztonságosan szállíthatóak többek között kozmetikai termékek, villamosipari termékek, irodaszerek, számítástechnikai alkatrészek, autóápolási termékek, szerszámok, játékok, stb.

·40 cm széles térkitöltő fólia: Térkitöltésre és termékvédelemre egyaránt ajánljuk, maximum 8 kg súlyú csomagok esetén. A terméket bele lehet csomagolni a fóliába, így az nagyobb védelmet kap. Ezzel a csomagolási módszerrel biztonságosan szállíthatók többek között törékeny üveg termékek, konyhafelszerelési termékek, lámpák, bútorok, CD-k, könyvek, szerszámok, számítástechnikai termékek, stb.

Adatkezelési tájékoztató olvasásához kattints ide
Kérjük várjon...