Paperplus kontra no name papír térkitöltő

Lévén, hogy fontos Számodra a termékeid biztonsága, valamint odafigyelsz a környezetvédelemre, hoztál egy igen fontos és felelősségteljes döntést: papír alapanyagú térkitöltőt fogsz használni. Most azonban, hogy ezt elhatároztad, máris szemben találod magad egy szigorú arcú fickóval, aki egy piros és egy kék pirulát nyújt feléd. Mielőtt pedig azon kezdenél gondolkodni, hogy mi tart a helyén egy szárnélküli napszemüveget, a fazon neked szegezi a kérdést: melyiket választod?

Leteszed a voksot a minőség mellett, vagy kockáztatsz a no name termékkel? Megbízol a világhírű Storopackban, vagy inkább (kicsit) szívatod magad valami egyéb más gyűrt papírral (mielőtt belátod, hogy tévedtél)? Teljes biztonságra törekszel, vagy megelégszel a biztonság puszta illúziójával? Fogas kérdés…

Készítettünk Neked egy összehasonlító táblázatot, hogy megkönnyítsük a döntést.

Paperplus és Paperplus TRACK térkitöltő papírok

  • A Paperplus és a Paperplus TRACK kiválóan alkalmazható törékeny, súlyos, nagyméretű termékek védelmére (például bútordarabok, alkatrészek, elektronikai-, vagy fémipari cikkek).
  • A térkitöltő papírcsíkok két rétege között lévő légpárna szavatolja a terméked biztonságát a szállítás során.
  • A rugalmas, könnyen alakítható, formázható térkitöltő papír megakadályozza a dobozon belüli elmozdulást.
  • A minőségi Paperplus térkitöltőt a gép cikcakkosan vágja le, így a csomagolást végző kolléga ujjait nem vágja el a papírél.
  • A tékitöltőanyag-gyártó gép kialakításának köszönhetően a munkaterület fölött lévő adagoló tökéletesen kézre áll a csomagolás során. A gép használata kényelmes, takarékos, és tengernyi hasznos időt takarít meg Nektek. A guruló állványos konstrukció könnyű helyváltoztatást tesz lehetővé. A térkitöltő papír gyártása nem jár nagy zajjal, így nem zavar Benneteket a munkában.

No name térkitöltő papírok

Ezt követően pedig csináltunk egy videót is (ha Garfield szkepszise kevésnek bizonyulna)…

Először hagyományos térkitöltő papír-csíkokat helyeztünk egymásra, majd pedig Paperplus térkitöltőt, hogy bemutassuk, melyik hogyan reagál a ránehezedő erőhatásra. A videó magáért beszél…

Mindent egybevetve tehát, számos fontos érv szól a Paperplus és a Papertplus TRACK térkitöltő papírok használata mellett. Ha hosszú távú, valódi megoldást keresel, akkor mindenképp érdemes minőségi anyagot választanod. Felkeltettük az érdeklődésed? Akkor kattints ide, és tekintsd meg a termék adatlapját; ha pedig a gépre vagy kíváncsi, itt találsz róla több információt.