Színes Papillon térkitöltőanyagok

Előző bejegyzésünkben bemutattuk Nektek a 2021-es év hivatalos színeit, most pedig itt az ideje, hogy a színes Papillon térkitöltő anyagokat is megismerjétek. Mert hiszen; ki mondta, hogy a térkitöltő anyagnak, csomagolóanyagnak egyszínűnek, egyhangúnak kell lennie? A Storopacknak köszönhetően kedvenc térkitöltő anyagotokat már több, különböző, vidám színben is megrendelhetitek. Válasszatok olyan árnyalatot, ami összhangban van a cégetek arculatával, és erősítsétek színes térkitöltő anyag használatával vásárlóitok márkahűségét!

Papillon térkitöltőanyagok több színben

A jól ismert, természetes, natúr árnyalat mellett a Papillon papírt már hófehér, fekete, vörös, kék, szürke, indigó és sárga árnyalatban is megrendelhetitek. Sőt, a bátrabbak akár variálhatják is a színeket. A fenti palettán ráadásul szerepel az idei év két hivatalos színe is (a sárga és a szürke), tehát a trendkövetők akár mindkét árnyalatot is használhatják egy csomagon belül.

Melyik szín mellett érdemes döntened?

A fehér világosságot, tisztaságot, egyszerűséget sugall, míg a fekete a titokzatosság, a modern elegancia színe. A szürke megbízhatóságot, egyensúlyt, stabilitást sejtet; a forró vörös szenvedélyt, energiát, intenzív érzelmeket közvetít. A sárga maga a fény, a vidámság, az optimizmus; az új élet kezdete (gondolj csak a tojás sárgájára, vagy a virágokra). A kék a béke, a magabiztosság, a céltudatosság, a mindenség szimbolikája; míg az indigó inkább játékos, kicsit cinkos, merész, spirituális, és serkenti az intuíciót.

Gondold végig, hogy melyik szín jelentése áll a legközelebb a vállalatod értékeihez; melyik fejezi ki leginkább a cégfilozófiát; vagy esetleg, hogy milyen érzéseket szeretnél kelteni a vásárlódban, és válassz annak megfelelő árnyalatot.

Milyen termékekhez ajánljuk a Papillon térkitöltőanyagokat?

A Papillon térkitöltőpapír remek választás kicsi és közepes méretű termékekhez. Pillekönnyű, így nem növeli a csomag összsúlyát (azaz, nem emeli a szállítás díját). Rugalmasan igazodik a termék formájához, tehát maximális védelmet nyújt akár a leghosszabb út során is. A Papillon papírt egy speciális, kompakt térkitöltőanyag-gyártó gép állítja elő, melyet bérleti konstukcióban bocsátunk partnereink rendelkezésére. A saját gépnek köszönhetően pedig pontosan annyi térkitöltőanyagot állíthatsz elő, amilyen mennyiségre szükséged van, tehát nem kell a tárolással foglalkoznod, és nem keletkezik felesleg sem. Nem utolsó sorban a Papillon papír 100%-ban eco-friendly, így a céged ökológiai lábnyoma miatt sem kell aggódnod..

Válaszd ki a Számodra legmegfelelőbb színt, és bűvöld el a vásárlóidat vidám, színes, környezetbarát csomagolással!