Ilyen volt a 2019-es Ecommerce Expo

Január 24-én immár harmadik alkalommal volt jelen a Térkitöltőanyag.hu legénysége (vagyis, inkább leánysága) az év legnagyobb e-kereskedelmi rendezvényén, az Ecommerce Expón. És, ami azt illeti, ezúttal is nagyon jól éreztük magunkat. Fogadjátok szeretettel rövid élménybeszámolónkat!

Az Expóról

Évente egy alkalommal kerül megrendezésre a Lurdy Házban a szinte már hagyománynak minősülő, nagyszabású marketing konferencia, az „Ecom Expo”. A rendezvény keretein belül ismert és elismert szakemberek előadásain vehetünk részt, a kiállítók között barangolva új kapcsolatokat teremthetünk, illetve megismerhetjük az aktuális trendeket, újdonságokat is. Szóval, mozgalmas, érdekes, lendületes, izgalmas és mindig rejt valami meglepetést, de erről inkább kicsit később…

0
Terem
0
Előadó
0
Kiállító

Személyes tapasztalataink

Az elmúlt három éven, illetve a három konferencián végigtekintve büszkén kijelenthetjük, hogy egyre nagyobb érdeklődés övezi a térkitöltő anyagokat. Azaz, a webáruház tulajdonosok egyre inkább odafigyelnek a csomagon belüli térkitöltő minőségére (nem csupán nem érik be a régen jól bevált, ma már szerencsére eretnekként aposztrofált, összegyűrt újságpapírral, de törekednek rá, hogy a felhasznált, jó minőségű anyag illeszkedjen a cég arculatához is).

A nap folyamán sok-sok ember odajött a kiállítói standunkhoz; volt, aki üvegtárgyakhoz, porcelánedényekhez, kézműves termékekhez– sőt, olyan is volt, aki édesség–, vagy épp kozmetikumok biztonságos szállításához keresett megfelelő térkitöltő anyagot. Volt, akinek a fagyapot nyerte el a tetszését, és volt, aki a vidám, színes dekorpapírba szeretett bele. Többször bemutattuk az Airplus fóliagyártó gép működését is, hogy utána együtt próbáljuk meg kipukkasztani a levegővel teli térkitöltő fóliát. Amikor pedig egy érdeklődő annak teherbírásáról kérdezett, Heni válasz gyanánt elegánsan végiglépkedett a párnácskákon. Szemléletes és kreatív performansz, nemde?

Végül, a meglepetésről…

Mr. Bobby

Mint azt a bejegyzés elején említettük, nem múlhat el rendezvény meglepetés nélkül. Idén, a nap sztárja egyértelműen Mr. Bobby, a formatervezett koktélos pohár lett. Bár a forgalmazó nem titkolta csalódottságát, amiért harcedzett csapatunk tűzről pattant amazonjai nem pirultak bele a látványba, mi tagadás, remekül szórakoztunk, miközben keresgéltük az ideális térkitöltőanyagot. Igaz, ha jól belegondolunk, bizonyos szempontból Mr. Bobby maga a legkiválóbb térkitöltőanyag…

Tekintsd meg az Expón készült fotóinkat!

Kérdésed van? Írd meg nekünk!

Iratkozz fel hírlevelünkre.
Így biztosan nem maradsz le semmi érdekesről! 

Sikeresen feliratkoztál a hírlevelünkre!

Hiba történt a feliratkozás közben. Kérjük, próbáld újra!

Igen, szeretnék az ingyenes hírleveleken keresztül értesülni az aktuális ajánlatokról, újdonságokról, eseményekről. Ebből a célból hozzájárulok e-mail címem és a fent megadott személyes adataim használatához.