Húsvéti dekorációs tippek

Ha kedveled a saját készítésű ünnepi, alkalmi dekorációt, és szívesen öltözteted díszbe az otthonod (vagy esetleg az ügyfeleidet, barátaidat, családtagjaidat szeretnéd meglepni valamilyen DIY ajándékkal), akkor itt az ideje, hogy más oldaláról is megismerd a fagyapotot és a dekor kreppelt térkitöltő papírt. Ugyanis mindkettő remek kiegészítőként szolgálhat a húsvéti dekorációhoz.

Azt már bizonyára tudod, hogy mind a fagyapot, mind pedig a kreppelt papír kiváló szolgálatot tesz térkitöltőanyagként. Legjobb tulajdonságuk, hogy teljes védelmet biztosítanak a termékednek, illetve, hogy egyik sem szennyezi a környezetet (a fagyapot nyilván természetes eredetű, a dekor kreppelt papír pedig 100% újrahasznosított papírból készül). Ez utóbbit ráadásul számos, különböző, vidám, életteli színben vásárolhatod meg.

Most azonban mutatunk néhány fotót, és adunk pár szuper tippet, hogy miként használhatod őket díszítőelemként, kiegészítőként a húsvét közeledtével.

A zöld színű, pajkos, kreppelt papír például bármilyen kompozícióban nagyszerűen szimbolizálja a füvet, míg a fagyapot abszolút organikus hatást nyújt – mert, hogy abszolút organikus is 🙂 Tehát, mindkettőt bátran használhatod nyuszik, csibék, vagy tojások alá, esetleg fonott kosárkákban, kerámia kaspókban, vagy üvegtálakban is.

Az ilyen és ehhez hasonló díszek nagyon jól mutatnak az ablakpárkányon, az íróasztalon, de akár az étkezőasztalt is feldobhatod velük, és ajándékként is igen bájosak.

Ha például a húsvét alkalmából szeretnél meglepni valakit egy üveg borral, vagy csokoládéval, akkor elegendő elhelyezned a dobozban némi zöld kreppelt papírt, vagy egy kis fagyapotot, hogy ünnepivé varázsold a csomagolást (és eközben még a termék védelméről is gondoskodsz).

Összegyűjtöttünk Nektek néhány könnyedén (akár kisgyerekkel közösen is) elkészíthető húsvéti cukiságot. Látni fogjátok, milyen sokat számít a kompozíciókban elhelyezett papír, vagy fagyapot.

Nem mellesleg pedig, meg kell említenünk, hogy ha esetleg élő nyuszi költözik a családhoz, akkor a fagyapot alomként is tökéletesen funkcionál, az állatkák ugyanis egyszerűen imádják. Erről egy előző bejegyzésünkben már részletesen írtunk, ha esetleg érdekel, ide kattintva el tudod olvasni.

Zárásként pedig ezúton szeretnénk Áldott, Békés Húsvéti Ünnepeket kívánni a Térkitöltőanyag.hu teljes csapata nevében!