Fagyapot: így használjátok Ti (képek)

Nem túlzás azt állítani, hogy a természetes, környezetbarát fagyapotot számtalan nagyon elérő módon használhatod. Amellett, hogy környezetbarát térkitöltőanyagként teljes biztonságot nyújt sérülékeny termékeidnek, dekorációs-, vagy hobbi célokra is remek választás. Szeretnénk Veletek megosztani néhány fotót, amit Tőletek kaptunk (és ezúton is nagyon köszönünk). Ezeken a képeken látni fogjátok, hogy a fagyapot kreatív felhasználásának valóban csak a képzelet szabhat határt!

Biztonságos

Ezt a pille könnyű, organikus térkitöltőanyagot elsősorban natúrkozmetikumok, kézműves termékek (például kerámia) és gasztronómiai különlegességek (fűszerek, lekvárok, húsok, gyümölcsök, csokoládé és más édességek) csomagolása során részesítitek előnyben. Ez nem is csoda, hiszen jó nedvszívó képességének és természetes jellegének köszönhetően kiválóan illik akár az ínycsiklandó füstölt sonka mellé, illetve kifejezetten ünnepivé, exkluzívvá varázsolja a muffin egyszerű papírdobozát is, a gyümölcsök esetében pedig csillapítja rázkódást a szállítás során, így teljes védelmet nyújt.

Dekoratív

Praktikus felhasználása mellett a fagyapot igazán klassz kiegészítő lehet akár kültéri dekorációhoz, például növények mellé is. És ha már a növényeknél járunk, azt is meg kell említenünk, hogy a szabad gyökerű növények (rózsatő) szállításánál a fagyapot nem csak védi a gyökérzetet, de azt is megakadályozza, hogy a növény kiszáradjon. A képen, amit küldtetek nekünk, két halloweeni töknek nyújt dekoratív fészket, de akár a húsvéti tojások kosárkáit is kibélelhetjük vele. Most, hogy látod, hogyan fest a dekoráció fagyapottal, próbáld meg elképzelni nélküle a képet! Ugye, mennyire hiányozna, ha nem lenne ott? Szinte meztelennek tűnne nélküle a tojás és a nyuszi…

Természetes

Hiszed, vagy sem, a fagyapotot az állatok is imádják, hiszen puha, meleg, kényelmes, és ami talán a legfontosabb: természetes. A gyapot szálai közt lévő levegő minden szempontból  jó szolgálatot tesz: szigetel ebben a hidegben, így segít megtartani az állatkák testhőmérsékletét, nehogy kihűljenek és megfázzanak. A fagyapot jó nedvszívó képességét ebben az esetben is érdemes megemlíteni, hiszen ez teszi alkalmassá arra, hogy alomként használjuk. Ebben bizonyára a képen szereplő cica, a kiskacsa és a kutyusok is ellenszavazat nélkül egyetértenek. Sőt, ahogy azt a képen látod, még olyan is van, aki gyújtósnak használja a fagyapotot 😉

A képeket nézve, bizonyára Te magad is beleszerettél a fagyapotba, pedig arról még nem is írtunk, hogy alapanyaga erdei fenyő, 100%-ban lebomlik, így nem terheli a környeztet. Szeretnél többet megtudni róla? Esetleg érdekelnek a részletek és az ára is? Vagy szívesen látnál még néhány inspiratív képet a felhasználásáról? Akkor kattints a termék adatlapjára, és olvasd el bővebben a jellemzőit, tulajdonságait!