Eszközbeszerzés pályázat segítségével

Figyelj csak, remek hírünk van Számodra, ami egészen biztosan bearanyozza a napod. Ha esetleg eddig is játszadoztál a gondolattal, hogy térkitöltőanyag gyártó gépet kellene vásárolnod, akkor most itt a várva-várt, sorsszerű megerősítés. Felkészültél?

Térkitöltőanyag gyártó gép ingyen

Ha szeretnél nulla forintért térkitöltőanyag gyártó géphez jutni, akkor elérkezett a remek alkalom, ugyanis fut most egy szuper pályázat, ami ezt lehetővé teszi.

Mit kell tudnod erről a pályázatról?

A pályázat célja, hogy segítse a 25 év alatti gyakornokok munkába állását, teszi ezt úgy, hogy fedezi a pályakezdőket alkalmazó cég ezzel kapcsolatos kiadásait. Tehát, állják a gyakornokod munkabérét és a gyakornok számára szükséges eszközök költségeit. Tehát, ha felveszel egy fiatalt a csomagolási munkaterületre, akkor vásárolhatsz neki a munkája során elengedhetetlen térkitöltőanyag gyártó masinát, az EU pedig kifizeti. Milyen gépekre fordíthatod a pályázati pénzt? Az egyik ilyen csodaszerkezet az Airmove gép, a másik pedig a kartondaraboló.

Airmove gép

Az első, és talán legfontosabb információ, amit feltétlenül tudnod kell, hogy az Airmove kezelése szinte gyerekjáték, tehát leendő gyakornokod szempillantás alatt fogja elsajátítani a használatát. Ez a gép hihetetlenül takarékossá teszi a térkitöltőanyag gyártását, hiszen mindig pontosan annyit állíthatsz elő vele, amennyire az adott termék csomagolása során éppen szükséged van, nincs felesleg (és a raktározását sem kell megoldanod). Mindennek a tetejébe, ez a kompakt kis gép kíméletlen gyorsasággal dolgozik; percenként tíz méter térkitöltő fóliát bocsát a rendelkezésedre. További részletekért kattints ide.

kartondaraboló

Kartondaraboló

Kartondaraboló gépünket elsősorban a hozzánk hasonló, címeres öko-fanatikusoknak ajánljuk, akik számára kiemelt figyelmet élvez a környezetvédelem és a fenntartható gazdaság. Ez az eszköz ugyanis a kiszuperált kartondobozokból gyárt térkitöltő necchálót. Jól hangzik, ugye? Az a rengeteg felesleges karton, ami eddig az irodában összegyűlt, térkitöltőanyagként kezd új életet- és nem ró plusz terhet a környezetre (továbbá nem gyarapítja a raktárban felgyűlő hulladékot, és nem keletkezik környezetvédelmi termékdíj sem). A fentieken kívül, a kartondaraboló nem foglal sok helyet, és gyakorlatilag akármekkora kartonlapokat vághatsz vele. További részletek itt.

Sikerült felkeltenünk az érdeklődésed?

Szuper lenne nyerni ezen a pályázaton, bővíteni egy lelkes gyakornokkal a csapatot, és beszerezni pár nélkülözhetetlen eszközt, igaz? Akkor nincs más dolgod, mint ide kattintva elolvasni a részleteket, megkeresni bennünket a gépekkel kapcsolatban, és benyújtani a pályázatot. Sok sikert kívánunk!