kartondaraboló

CSOMAGOLÓ GÉP

Kartondaraboló térkitöltő anyag-gyártó gép

Értékes térkitöltő anyag a hulladék kartonpapírból

Gyűlnek a raktárban a kidobásra szánt kartondobozok, miközben egy kisebb vagyont költesz térkitöltő anyagra? Unod, hogy nap mint nap páros lábbal ugráltok a dobozokon, hogy minél kisebb helyet foglaljanak a szelektív hulladékgyűjtőben? Milyen klassz is lenne egy professzionális gép, ami játszi könnyedséggel alakítja térkitöltővé a feleslegessé vált kartont!

Neccháló kartondobozokból

És ehhez nem kell olló, kés, ásó, kapa, nagyharang sem. Csak a megfelelő kartondaraboló gépet kell beszerezned hozzá, és két legyet üthetsz egy csapásra: amellett, hogy többé nem termelsz szemetet a felhalmozott kartondobozokkal, a térkitöltés problémáját is hosszú távon megoldhatod. Igazán kényelmes, gazdaságos, mi több, környezetkímélő megoldás, nemde?

Előnyei

 • Használatával nem keletkezik hulladékköltség.
 • Nincs környezetvédelmi termékdíj.
  100%-ban újrahasznosíthatod a kartondobozokat.
 • Mellőzheted a műanyag térkitöltő anyag használatát.
 • Kis helyszükséglet (gép mérete: 610*375*395 mm)
 • Teljesítmény: 135 mm/s
 • Vágási szélesség: 415 mm
 • Vágási magasság: 10 mm (max 5 rétegű karton)

„A kartondaraboló géppel az idén barátkoztunk meg, először csak pár napra volt itt egy kihelyezett gép tesztelésre, és végül elnyerte tetszésünket, ezért meg is rendeltük ami már üzemel és nagyon jó szolgálatot tesz! A más célra már nem használható kartonokat harmonika szerűen ledarálja, és kiváló tömőanyagot készít belőle, megvédve ezzel a termékeket a szállítás során!”

Betti

„Cégünk három hónapja vásárolt egy HSM Profipack C 400 gépet. Minden elvárásunkat felülmúlta. Stabil,  gyors és játszat könnyedséggel perforálja a vastag, még a fémkapcsokkal rögzített karton dobozokat is. Kezelése egyszerű, biztonságos. Aki csomagolással foglalkozik annak mindenképp megéri ez a befektetés.”

Attila

A kartondaraboló nélkülözhetetlen a raktárban

Egyik legfontosabb előnye, hogy gyakorlatilag bármilyen méretű dobozhoz használhatod. A kiváló minőségű, német gyártmányú gép az edzett, tömör acélhengereknek köszönhetően akár a kapcsokkal is képes elbánni, így a használata előtt nem szükséges egyenként kiszedegetned azokat a kartondobozokból. Nagy kapacitását az erőteljes, egyfázisú motorjának köszönheti, és a vágási szélesség is könnyedén állítható.

Kinek ajánljuk?

Neked, ha
 • gépi alkatrészek, motorolajok szállításához keresel térkitöltő anyagot.
 • fontos számodra, hogy csökkentsd az ökológiai lábnyomod. térkitöltő anyagot.
 • előnyben részesíted a környezetkímélő megoldásokat.
 • termékeid számára biztonságos térkitöltőanyagot keresel.
 • 0 Ft ráfordítással, hulladék-újrahasznosítással gondoskodnál a térkitöltésről.

Ha pedig olyan térkitöltő anyagot szeretnél, ami a papírral ellentétben nem növeli a csomagod súlyát, illetve elegáns és esztétikus, akkor válaszd a bérelhető Airplus fóliagyártót, vagy vásárolj Airmove gépet.

A HSM ProfiPack C400 ára 1.395 Euro+Áfa!

Mit csomagolhatsz újrahasznosított kartonpapírba? Gyűjts inspirációt!

A professzionális kartondaraboló kis- és nagyüzemek számára egyaránt remek választás! Próbáld ki Te is, és ezentúl garantáltan nem lesz gondod a megfelelő térkitöltőanyag beszerzésére!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és kérj tőlünk ajánlatot most! Gondoskodjunk együtt termékeid teljes körű védelméről.