Esettanulmány

Bizonyára Te magad is hallottál már a minden évben megrendezésre kerülő Év webshopja versenyről. Ezen a megmérettetésen 2018-ban csaknem 200 webáruház indult, és októberben egy független zsűri előre megadott szempontok alapján választotta ki a győztest, akinek a Térkitöltőanyag.hu a verseny szponzoraként értékes díjat ajánlott fel.

A győztes: Szerszámkell.hu

A méltán elismert Szerszámkell.hu egy különféle szerszámokat árusító, kiváló webáruház.  A ragasztóktól, a mérőeszközökön át a lakásdekorációs kiegészítőkig, illetve a kaparós Magyarország térképig bármit is keresgél a látogató, ebben a webshopban biztosan rálel.

Volt azonban egy fejlesztésre váró terület, amivel hosszú időn át nem foglalkozott senki, a csomagolás. Sniccerrel méretre vágott dobozokban szállították a portékát, és semmiféle térkitöltőanyagot nem használtak, ezzel felmérhetetlen veszélynek kitéve az árut. (Senki ne csinálja utánuk!)

Mert, mi van, ha esetleg…

 

  • A futár náthás, másnapos, rosszkedvű, nemtörődöm, flegma, enervált, vagy aznap tudta meg, hogy az öccsével csalja az asszony? Biztosan nem úgy bánik majd a csomaggal, mint a hímes tojással…
  • A szállítóautó hatalmas viharba kerül az autópályán, a sofőr elveszíti az uralmát a gépjármű felett, ami így a szalagkorlátot átszakítva, két tripla csavar után fejjel lefelé az árokban landol, és hál’ Isten személyi sérülés nem történik, azonban a teljes rakománynak annyi?
  • Természeti katasztrófa, vagy emberi mulasztás nélkül a csomag egyszerűen leesik, és a doboz tartalma ripityára törik (vagy csak két darabba- az is eggyel több az ideálisnál)…

A választott térkitöltőanyag

Győzelmük után első körben személyes igényfelmérést, tanácsadást ajánlottunk, amely során megismerhettük a cég profilját, és egyedi igényeit.  Végül a német Storopack prémium minőségű térkitöltője – az Airplus fólia és a fóliapárnát előállító gép használatát javasoltuk.

  • A levegővel töltött párnák a doboz leesése esetén csillapítják az ütődést, így óvják meg a legszeszélyesebb, legtörékenyebb terméket is.
  • Az Airplus fólia dekoratív megjelenése fokozza a vásárlói elégedettségmértékét.
  • súlytalan kivitelnek köszönhetően a fólia használata nem növeli a csomagolás és a szállítás költségét.
  • Az anyag kis helyigényű, a gép pedig könnyen kezelhető.
  • A térkitöltő fólia bevezetésével időt takarítanak meg a csomagolás során, hiszen nem kell körbevágni, méretre szabni a dobozt.

Büszkén állíthatjuk tehát, hogy Szerszámkell.hu webáruházzal közösen az ő számukra is megtaláltuk a legoptimálisabb térkitöltőanyagot, így a tőlük rendelt termékek már minden esetben tökéletes biztonságban jutnak el a vásárlókhoz.