AIRplus® Ergofeed fóliagyártó gép

Ügyfeleinknek, és blogunk rendszeres olvasóinak biztosan nem kell bemutatunk a Storopackot. A termékvédelem nemzetközi nagykövete azonban a közelmúltban címvédő meccset vívott önmaga ellen, ugyanis ismét briliáns fejlesztéssel állt elő. Hölgyeim, és Uraim! Ismerjétek meg az AIRplus® Ergofeed térkitöltő fóliagyártó gépet!

AIRplus térkitöltő fólia

A Storopack fedélzetén sosem elégszenek meg a jóval, mindig a legjobbra törekednek, így nem meglepő tőlük, hogy folyvást önmagukra licitálnak, így újabb- és újabb, zseniális fejlesztésekkel állnak elő. Céljuk, hogy a legtörékenyebb, legkényesebb, legszeszélyesebb termékek számára is teljes biztonságot nyújtó térkitöltőanyagok széles választékával kápráztassák el a piacot, és ez rendszerint sikerül is nekik.

A kiváló mechanikai tulajdonságokkal rendelkező, habkönnyű és rugalmas AIRplus térkitöltő fóliát már ismeritek, és tudjátok, hogy a levegővel telt párnácskák maximális dobozon belüli védelmet biztosítanak. Tisztában vagytok vele, hogy ha AIRplus légpárnás fóliát tesztek a csomagba a termék mellé, akkor nyugodtan alhattok (az áru a szállítás során akkor sem sérül meg, ha párhuzamos dimenzióba teleportáljuk egy aggasztóan szűk féreglyukon keresztül, és félúton univerzumok közt rekedt ufóhorda támadása éri).

Az AIRplus® Ergofeed fóliagyártó gép

Na, de most jön az igazi truváj, ugyanis az AIRplus® Ergofeed fóliagyártó géppel valóban játszi könnyedséggel állíthatjuk elő a szükséges mennyiségű légpárnás fóliát.

A formatervezett, elegáns, kompakt masinát kiválóan beilleszthetjük a csomagolási folyamatba, és a használatát szinte pillanatok alatt elsajátíthatjuk. Kezelése kényelmes, egyszerű, gyors és hatékony. A gép pedig légies, ergonomikus és csinos. Egyszerűen, csinos. Remek tulajdonságai egyike, hogy pontosan annyi légpárnát képes gyártani, amennyit előzetesen megadunk, így nem keletkezik felesleg (amit aztán a raktárban kerülgethetnünk kell, vagy egyik polcról a másikra pakolhatjuk).

A betáplált parancsot a memória megőrzi, így később is visszakereshetjük, előhívhatjuk, amivel a csomagolási folyamat jelentősen lerövidíthető. A koktélcseresznye a sacher torta tetején pedig, hogy a fóliagyártó gép nem egy, hanem két verzióban is rendelhető. Az advanced és a premium típus közti különbséget tekintsétek meg az alábbi táblázatban.