AIRplus® Bio Home Compostable fólia

Remek hírünk van a Számotokra, ugyanis a Storopack év végére egy igazán fantasztikus, valóban hiánypótló térkitöltő fóliával rukkolt elő. Az AIRplus® Bio Home Compostable amellett, hogy maradéktalan biztonságot nyújt a kisebb, könnyebb és közepes súlyú termékeknek – most kapaszkodj – akár az otthoni, kertvégi komposztban is képes lebomlani.

Hölgyek és Urak, legyetek üdvözölve a jövő térkitöltőanyagának környezetbarát világában!

Az AIRplus fóliákat már jól ismerjük, a különféle fóliatípusokról különben ebben a bejegyzésünkben írtunk részletesen. Természetesen minden AIRplus fólia teljes védelmet nyújt a portékának, a különbség köztük inkább a felhasznált anyagok fajtáiban rejlik. A standard fólia mellett van, ami 50%-ban; sőt, olyan is van, ami 100%-ban újrahasznosított anyagokból készül, és természetesen 100%-ban újra is hasznosítható. Az AIRplus® Bio Home Compostable fóliának köszönhetően azonban most ez a lista kiegészül az otthon komposztálható térkitöltő fóliával. Nagyszerű, nem igaz?

 

Mit kell tudnod az innovatív AIRplus® Bio Home Compostable fóliáról?

Az első, és a legfontosabb érv mellette, hogy a biztonság tekintetében nem kell kompromisszumot kötnöd. Ez a fólia is pontosan annyira megbízható és ellenálló, mint a többi Storopack termék.

Az AIRplus® Bio Home Compostable természetes alapanyagú keményítő felhasználásával készül, nem tartalmaz toxikus anyagokat, így egészen nyugodtan bedobhatod az otthoni komposztba, hiszen nem szennyezi a környezetet, nem mérgezi a talajt, ellenben szép csendben, nyomtalanul lebomlik az almacsutka és a paprika csumája között.

A fenti tulajdonságának köszönhetően tökéletesen hozzájárul a fenntartható gazdaság megteremtéséhez.

Sőt; a levegővel teli párnácskáknak nincs súlya, így nem növeli a doboz súlyát (tehát nem lesz drágább a küldemény szállítása).

Milyen termékek mellé ajánljuk?

Elsősorban kisebb méretű, könnyű vagy közeles súlyú termékek mellé, mint például bio termékek, táplálékkiegészítők, gyógyszerek.

Fontos előnye, hogy a levegővel telt párnácskák a performáció mentén elválaszthatóak, így nem kell pazarolnod, pontosan annyit teszel a termék mellé a dobozba, amennyire szükséged van.

Ráadásul, teljes biztonságot nyújt a szabálytalan formájú termékeknek is (például távirányítók, kisebb dísztárgyak, dekorációs elemek).

Igazság szerint, a AIRplus® Bio Home Compostable fólia szuper tulajdonságainak köszönhetően meglehetősen ihletett állapotba kerültünk… Olyannyira, hogy létrehoztuk a Térkitöltő.hu saját termékdíját, amit ezentúl minden év végén odaítélünk az általunk legtöbbre becsült térkitöltőanyagnak.

A választás szempontjait most ünnepélyesen az alábbiakban határozzuk meg:

  • Nyújtson teljes biztonságot a terméknek a leghosszabb, legrázósabb út során is.
  • Legyen öröm a vásárló számára, amikor kibontja a csomagot és kiemeli a dobozból a terméket. Segítse a vásárló elköteleződését, mélyítse a lojalitását.
  • Járuljon hozzá a fenntartható gazdaság létrejöttéhez, ne szennyezze a környezetet, ne növelje a felhasználó ökológiai lábnyomát.
  • Legyen pille-könnyű, használata ne növelje a szállítás díját.

Hát, hiszen minden terméketekre illik a fenti leírás– sóhajtod most Te- így hogyan döntitek el, hogy melyiknek adjátok a díjat?

És itt jön a képbe az utolsó pont:

  • Legyen benne valami plusz, legyen valamilyen szempontból különleges, izgalmas, adjon valamit, amit a többitől nem kapunk.

És az utolsó pont segít is eldönteni a versenyt. 2022 Térkitöltő Termékdíját ezennel a AIRplus® Bio Home Compostable fólia nyeri, hiszen amellett, hogy minden fontos szempontnak maradéktalanul megfelel, ott van benne az a plusz… Mégpedig, hogy a vásárlód bűntudat nélkül bedobhatja a komposztba a kertben a tyúkudvar és a gyerekeknek felállított hinta között. Ez a szuper fólia pedig (a komposztban található mikroorganizmusokkal együttműködve) szépen teszi a dolgát, és nyom nélkül eltűnik. Viszlát Fólia, Helló Lélegző Bolygó!

Nos, mit gondolsz, hogy tetszik? Imádni való, nemde? Igen, ezt a vásárlóid is bizonyára így gondolják majd. Ha sikerült felkeltenünk az érdeklődésed, akkor ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot, és kérj további információt a AIRplus® Bio Home Compostable fóliáról! Szívesen adunk tanácsot is, ha bizonytalan vagy, hogy tényleg ez lesz-e a legjobb választás. Keress bennünket bizalommal, és ha röviden ismerteted a termékeid, a csomagolás folyamatát és elmondod, hogy milyen gyakran és hova szoktál leggyakrabban csomagot küldeni, akkor együtt megtaláljuk számodra a legideálisabb térkitöltőanyagot. Várjuk a jelentkezésed!