7+1 ok, amiért imádjuk a PAPERplus® TRACK térkitöltő papírt

Nem, ez nem eufemizmus, tényleg imádjuk, és erre minden okunk meg is van, hiszen a Storopack önmagát is túlszárnyalva olyan térkitöltőanyagot alkotott, ami minden létező szempontból a legkiválóbb a nemzetközi piacon. 7+1 pontban összefoglaljuk Neked a legfontosabb előnyeit, és garantáljuk, hogy mire a bejegyzés végére érsz, Te magad is beleszeretsz a PAPERplus® TRACK térkitöltőanyagba.

Környezetbarát

Szerintünk ez az egyik legelőnyösebb tulajdonsága. A biológiailag 100%-ban lebomló papír nem terheli a környezetet, így nem kell amiatt aggódnod, hogy használatával kicsit is hozzájárulsz a bolygó pusztulásához. Mert nem. Kicsit sem.

Modern

Egészen futurisztikus a térkitöltő papír-gyártó gép érintőképernyője, arról nem is beszélve, hogy olyan barátságosan és megbízhatóan kommunikál a tablettel, vagy a zsebedben rejlő okostelefonnal, mintha anno közösen építettek volna homokvárat a Balaton partján. Bizony, a jövő megérkezett, és az ajtódon kopogtat.

Egyszerű

Nincs szükség költséges továbbképzésekre ahhoz, hogy megtanuljátok kezelni. Pillanatok alatt elsajátítható a működtetése, és álmotokból felverve is tudni fogjátok, hogyan állíthatjátok elő percek alatt a szükséges térkitöltőt.

Nagy teljesítményének köszönhetően nincs az a rendelésmennyiség, amit ne tudna ellátni térkitöltőanyaggal. A szezon kellős közepén, a legnagyobb dömping során is számíthatsz rá, sosem fog cserbenhagyni, mindvégig hű társad lesz a csomagolás során. Jóban, rosszban.

Széleskörű felhasználás

Hihetetlenül strapabíró, így szinte bármilyen közepes, vagy nagyobb súlyú termék csomagolása esetén ideális választás. Kibélelheted vele elektronika cikkek, műszaki termékek, alkatrészek dobozát, és teljesen biztos lehetsz benne, hogy a PAPERplus® TRACK szoros ölelése gondoskodik róla, hogy a termék sértetlenül érkezzen meg a vásárlóhoz.

Dögös

Az áramvonalas, formatervezett, ergonomikus gép nagyon jól mutat majd a csomagolási területen, illetve a raktárban. Nézd csak meg! Ugye, milyen finom, karcsú és légies? Túl sok helyet sem igényel, így tényleg könnyedén beillesztheted akár a legkisebb helyiségbe is.

Takarékos

Nagyon fontos szempont, hogy ez a gép minimális anyagfelhasználással pontosan annyi térkitöltőanyagot állít elő, amennyire az adott termék csomagolásához éppen szükséged van. Így nem keletkezik selejt, felesleg, és a térkitöltő (egyébként igen költséges) tárolását sem kell megoldanod.

Tiszta

Nincs törmelék, nincs por; nem kell utána rendet raknod, söpörnöd, törölgetned, porszívóznod. Ez a gép nem csak a külcsínnel hódít; a munkájára is igényes, pontos, precíz, nem várja el, hogy Te takaríts utána…

Nos, mit gondolsz? Érzed már a pillangókat a gyomrodban? Szuper lenne bérelni egy PAPERplus® TRACK térkitöltő-előállító gépet, és könnyen, gyorsan, házon belül komponálni a biztonságot nyújtó térkitöltő papírt, ugye?