Valódi újdonság a Storopacktól

Tőle nem meglepő módon fantasztikus újítással állt elő a Storopack a fenntartható, környezetkímélő térkitöltőanyagok piacán. A PAPERplus® Classic Grass (az általunk is forgalmazott PAPERplus térkitöltő papír– család legifjabb tagja) egy speciális, 50% szárított fűből készült papír kitöltőanyag, ami mind környezetvédelmi, mind pedig funkcionális szempontból kiváló tulajdonságokkal bír.

 

Széles spektrumú felhasználhatóság

A Storopack új térkitöltője 5-50 kg súlyú csomag esetén alkalmazható, így igen sokféle termékkört lefed. Hogy csak néhány példát említsünk, használhatjuk könyvek, műszaki cikkek, vagy édességek és más előre csomagolt ételek szállítása esetén is.

Miért különleges?

A kiváló minőségű papírból készült térkitöltőanyag titka a fent is említett, szárított fű kimagasló jellemzőiben rejlik. A fű sajátossága, hogy gyorsabban nő, mint a fa, így nagyobb mennyiségben, rövidebb idő alatt feldolgozható, és a feldolgozás kevesebb befektetett energiát igényel. Az alapanyagként használt füvet a Metzingenben és Lenningenben található papírgyárak közvetlen közelében termesztik, és itt is szárítják, így a szállítás sem jelent problémát (és nem ró plusz terhet a környezetre), valamint az előállítás során a nem használnak vegyszert.

A PAPERplus® Classic Grass használata

A Storopack nem pusztán a környezet-, hanem a partnerei érdekeit is kiemelt figyelemmel tünteti ki. Különös gondot fordítanak az ügyfeleik igényeire, és kényelmi szempontjaira, ezért mindig arra törekednek, hogy termékeik könnyen, egyszerűen beilleszthetőek legyek a csomagolási folyamatba.

A PAPERplus® Classic Grass térkitöltő papír PAPERplus® Classic és Classic² papírpárnás rendszerekkel állítható elő közvetlenül a csomagolóállomáson. A gép egyrészt áthelyezhető, másrészt nem igényel túl nagy helyet, így a kisebb raktárral rendelkező vállalatok számára is ideális választás. Ezen felül a nyersanyagként felhasznált papírt is helytakarékosan tárolhatjuk.

A PAPERplus® Classic Grass rugalmas, erős papírcsíkjai kimagasló védelmet biztosítanak a termékeknek, így a leghosszabb utakon sem kell sérüléstől, vagy töréskártól tartanod. A térkitöltő papírt 280 méter hosszú, 600 mm széles tekercsekben vásárolhatod meg. Ha 100%-ban lebomló, környezetbarát, bio térkitöltőanyaggal szeretnél gondoskodni a termékeid védelméről, akkor a PAPERplus® Classic Grass térkitöltő papírt biztosan hamar megkedveled majd!