Újrahasznosított alapanyagú termékek

Fontos számodra a környezetvédelem? Akkor ezek a Neked megfelelő termékek!

Airplus térkitöltő fólia

Szinte mindegyik fóliatípus rendelhető újraasznosított változatban. Az AIRPlus RECYCLE 50% újrahasznosított anyagból készül, mely a Storopack saját termeléséből származik (tehát előállításához nincs szükség természetes erőforrásokra). Kellemes, halványkék árnyalata pedig tökéletesen igazodik a 2020-as év színéhez, a classic blue-hoz. Az AIRplus RECYCLE 1,125 méter hosszú tekercsekben rendelhető.

Az AIRplus BIO pedig nagy részben bioplasztikából (tejsavból), csökkentett alapanyag-felhasználással készül, így teljes mértékben komposztálható.

Paperplus térkitöltő gyűrt papír

A nemzetközileg elismert, méltán népszerű Storopack cég kiváló terméke a cseppálló Paperplus térkitöltő gyűrt papír, amelyet kifejezetten a méretes, nehéz alkatrészek csomagolásához fejlesztettek. A papírt egy speciális gép állítja elő, melynek köszönhetően saját és termékünk igénye szerint variálhatjuk a papírcsíkok hosszát, méretét és mennyiségét.

Az összes típusú Paperplus gyűrt papír környezetbarát, hiszen 100%-ban újrahasznosítható.

Természetes fagyapot

A fagyapot a legrégebbi környezetbarát csomagolás, amelyet több mint kétszáz évvel ezelőtt kezdtek el alkalmazni, a törékeny tárgyak biztonságos megőrzésére. 100 %-ban erdei fenyőből készül. A fagyapot nemcsak reprezentatív és dekoratív megjelenésű, hanem igen széles körben alkalmazható, biztonságos csomagolási mód. Elsősorban ajándékkosarak, borok, kozmetikumok, lekvárok, porcelánok, természetes alapanyagú termékek csomagolásánál használják, de számos más felhasználása is ismert, például a ló alomtól a különféle törékeny, nehéz tárgyak szállításáig nagyon széles a skála.