Töretlenül ajándékozunk

Idén is sokat törtük a fejünket, hogy az ünnepek közeledtével mivel ajándékozhatnánk meg Benneteket. Ezúttal valami igazán személyeset és hasznosat szerettünk volna adni, ezért egyöntetűen megvétóztuk a céges kulcstartó, logózott bor, ezredik toll vonalat. Egyrészt – bár ezzel könnyedén letudhattuk volna az ajándékozást– tisztában vagyunk vele, hogy a fentiekre valójában semmi szükségetek. Másrészt, úgy éreztük, hogy a karácsonyi ajándékozás egy remek lehetőség, hogy mi együtt (igen, Te, aki ezt olvasod és a Térkitöltőanyag.huvalami igazán jót tehessünk azokkal az emberekkel, azokkal a családokkal, akik számára az ünnep nem fényűzés, pompa és vásárlás, hanem küzdelem, áldozat és nélkülözés (akár a mindennapok).

Ezért megajándékoztuk a rászorulókat.

Nem mi, hanem MI, Veletek együtt, hiszen a céges karácsonyi ajándékokra szánt összegekből idén tartós élelmiszert, konzervet, olajat, rizst, tésztát, tisztasági eszközöket vásároltunk, és magunk vittük el a mélyszegénységben élő családokhoz bízva abban, hogy ezzel a gesztussal szebbé varázsolhatjuk számukra a szeretet ünnepét.

Ezúton is külön köszönjük…

csornai Családsegítő központ lelkiismeretes segítségét, akik készítettek egy listát nekünk a környéken élő nélkülöző emberekről, feltüntetve azon a gyermekek életkorát, így mi előre tudhattuk, hogy ki, minek örülne igazán; kinek mire lehet szüksége.

győri Sóbarlang adománygyűjtő kezdeményezését, amelynek köszönhetően sok-sok csodálatos játék, ruhanemű,  és cipő gyűlt össze; és a vendégek jó szándékát, hogy ilyen sokan részt vetettek az adománygyűjtésben, és elhoztátok nekünk a Számotokra feleslegessé vált, de nagyon is hasznos holmikat.

Térkitöltőanyag.hu munkatársainak, hogy minden kreativitásukat és szépérzéküket latba vetve gyönyörűen becsomagolták az ajándékokat, hogy a kisebbek bontogathassanak a fa alatt.

Neked, hogy a hosszú távú közös együttműködésünkkel, partnerünkként magad is támogattad a kezdeményezésünket. Nélküled ez biztosan nem sikerült volna!

Fantasztikus élmény volt számunkra, nagyon élveztük. Tekintsd meg videónkat, és osztozz velünk az ajándékozás örömében!

 

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, és Sikerekben Gazdag, Boldog Újesztendőt Kívánunk!

A Térkitöltőanyag.hu csapata