Becsüld meg a munkatársaidat!

A mai magyar munkaerőpiaci helyzetet senkinek sem kell bemutatni. Az álláskereső portálok telis tele vannak hirdetésekkel, és napról napra több száz új munkalehetőséggel bővül a kínálat. A kisvállalkozók szinte esdekelnek a munkavállalók kegyeiért. Pár évvel ezelőtt egy meghirdetett pozícióra temérdek szépen kidolgozott önéletrajz és különös gonddal megfogalmazott motivációs levél érkezett. Ma már alig jelentkezik valaki, sőt; önéletrajzra aligha számíthatunk, és a motivációs levél is régen feledésbe veszett. A kapcsolatfelvétel a formális hangnemet távolról sem üti meg, ami a helyébe lépett, az pedig többnyire egy végtelenül kiábrándító, ékezetek és központozás nélküli, hibáktól hemzsegő, megszólítást is nélkülöző, hanyagul odavetett Facebook-üzenet: menyi a fizu.

De mit tehet egy kisvállalkozó, ha szeretné életben tartani a cégét? Mit tehet, túl azon, hogy anyagilag honorálja a valóban jó munkaerőt, és esténként álmatlanul forgolódik azon töprengve, hogy mi lenne vele, ha elveszítené a megbízható munkatársait?

A fizetésen túl

Persze sokat számít a pénz, de nem minden. A munkatársakat a versenyképes bérezésen kívül azzal is motiválnunk kell, hogy megbecsüljük a munkájukat, és igyekszünk olyan munkakörnyezet teremteni a számukra, ahol jól is érzik magukat (ha már idejük egyharmad részét azzal töltik, hogy lelkiismeretesen dolgoznak nekünk).

térkitöltőanyag-gyártó

Mit jelent ez a csomagolás szempontjából?

Egyetlen munkafolyamatot – jelen esetben a csomagolást – kiragadva ez az jelenti, hogy nagyon nem mindegy, hogy az ember milyen munkaállomáson robotol napi 8 órát. A raklapokból összetákolt asztal kényelmetlen, az elnyűtt munkapadlón ácsorgás pedig rövid idő alatt akár ízületi problémákat, derékfájást, vagy gerincsérv kialakulását is okozhatja. A dolgozóktól pedig ugye nem elvárható, hogy kockára tegyék egészségüket és jóllétüket!

Továbbá, ha nem ügyelünk a megfelelő és kényelmes munkakörnyezet kialakítására, azzal nem csak a kollégáknak okozhatunk problémákat, de lassítjuk a munkavégzést, így csökken a hatékonyság is. Ha a csomagoló munkatársnak minden eszközért külön szaladgálnia kell; ha semmi sincs kéz alatt, ha hajolgatni kényszerül, azzal sok értékes időt és energiát elfecsérel. Nem is beszélve arról, hogy ha valóban egészségügyi problémák jelentkeznek nála, akkor kénytelen (a cég pénzén) betegszabadságra menni. Míg végül megunja, és legyen bármilyen lojális is, előbb vagy utóbb más munkahelyet fog keresni. És talál is, nettó másfél perc alatt.

Kiváló partnerünk, a Storopack pontosan erre a problémára kínál hosszú távú, adekvát megoldást. Térkitöltőanyag-gyártó gépeik kiválóan beilleszthetőek bármilyen adottságokkal rendelkező munkaterületre – jelentősen megkönnyítve ezzel a csomagolásért felelős kollégák életét.

Ezek a professzionális térkitöltőanyag-gyártó gépek nem csupán hatékonyak, de esztétikusak és ergonomikusak is. A Storopack térkitöltőanyag-gyártó gépeivel rengeteg felesleges mozdulatot és elfecsérelt energiát takaríthatunk meg. Ezek a gépek sok éves kutató és fejlesztő munka eredményeként, remek mérnökök munkáját dicsérik, akik nem hagyták figyelmen kívül sem a vállalkozások érdekét, sem pedig a dolgozók kényelmi (egészségügyi) szempontjait.

Ezek mellett pedig ergonomikus csomagolóasztalokkal és egyéb megoldásokkal is a vásárlók rendelkezésére állnak. Termékeiket ide kattintva tekintheted meg, és természetesen rajtunk keresztül tudod megvásárolni.

Tekintsd meg kínálatunkat, és válaszd a Nektek leginkább megfelelő csomagoló gépet, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot, és az igényeid ismeretében együtt kigondoljuk, hogy Számotokra melyik a legideálisabb konstrukció!