Szívből gratulálunk a Gergely Racing Teamnek!

Hatalmas lázban ég a Térkitöltő.hu egész csapata, ami nem is csoda, hiszen a győri Gergely Racing Team megnyerte a Rally-Cross Suzuki Kupát!

Kevesen tudjátok rólunk, de egy emberként, szenvedélyesen rajongunk az autóversenyért. Egész évben feszült figyelemmel követjük a versenyeket, ha tehetjük, személyesen is eljárunk szurkolni a fiúknak, és szponzorként is támogatjuk a Gergely Racing Team csapatát.

És most győztek, övék a kupa!

Október elején rendezték Máriapócson a Suzuki Kupa Rally-Cross Országos Bajnokság 7. futamát, amelyen Kailbach Gergely bajnoki címet szerzett. Csapattársa, Gergely Róbert pedig, bár egyetemi tanulmányai miatt ebben az évben csak három versenyen indulhatott, két alkalommal dobogós helyen zárt. Csodálatos eredmények ezek a két ifjú titántól, és mi végtelenül büszkék vagyunk rájuk!

A győztesek múltjáról

A két kiváló versenyző, Gergely Róbert és Kailbach Gergely a rally-cross versenyek előtt rallye 2-ben indult. Remek párost alkottak, Róbert vezette az autót, Gergely pedig a navigátor szerepében jeleskedett. 2014-ben az Országos Rallye2 Bajnokság “A”csoport és A7 kategória díjazottjai lettek (abszolút 7. hely, “A” Csoport 3.hely, A/7 kategória 1.hely). Ezután Gergő családot alapított, így nem tudta tovább vállalni a rendszeres versenyzést. Később már mindketten pilótaként erősítették a Gergely Racing Team Csapatát.

Videók és interjú 2014-ből

Rövidtávú tervek és célok

Gergely József csapatfőnök a Győrplusz.hu riportereinek elmondta, hogy teljes mértékben elégedett a fiúk teljesítményével, a bajnoknak járó méltó ünneplés után pedig új célokra fókuszál a csapat. A közeljövőben szeretnének új, erősebb autókat vásárolni, hogy jövőre megvédhessék a bajnoki címüket. Tervezik továbbá, hogy új kategóriában is elindítják a két tehetséges pilótát.

A Térkitöltő.hu csapatára a későbbiek során is mindenben számíthatnak; szponzorként, szurkolóként, rajongóként egyaránt mellettük állunk! Ha pedig más is kedvet kap hozzá, hogy támogassa a csapatot, akkor a Gergely Racing Team hivatalos Facebook oldalán felveheti velük a kapcsolatot!

MÉG EGYSZER GRATULÁLUNK!

A bejegyzés végére pedig egy kis ízelítő Nektek a rally-crossból…