Paperplus Papillon a Dodo.hu-nál

Rendszeres olvasóinknak bizonyára nem újdonság, hogy a 2018-as Év webshopja versenyen szponzorként felajánlottunk pár szuper ajándékot a díjazottak részére. Az első helyen a Szerszámkell.hu webáruház végzett, az ő jutalmuk egy Airplus térkitöltő fólia-gyártó gép kihelyezése, és a hozzá tartozó anyag volt — erről egy korábbi bejegyzésünkben részletesen írtunk. Most pedig lássuk az ezüstérmes Dodo.hu lakberendezési áruház és a Paperplus Papillon gép egymásra találását!

Dodo.hu: stílus, elegancia, minőség

Dodo.hu oldalára látogatva az első pillanatban magával ragad egyfajta bensőséges, barátságos, otthonos hangulat. Letisztult arculati elemek, informatív, átlátható tartalom; az ember elkezd bogarászni, nézelődni, keresgélni, és észre sem veszi, hogy közben órák telnek el. A Dodo.hu szárnyakat ad a fantáziánknak; és önkéntelenül tervezni kezdünk. Ez a kanapé milyen jól mutatna a nappaliban, nézzünk csak hozzá egy mutatós tükröt, és ha már van tükör, akkor keressünk egy kellemes szőnyeget is. Mire észbe kapsz, már virtuálisan berendezted a lakásod…

De milyen térkitöltőanyag illik a prémium minőségű bútorokhoz?

Olyat kellene választanunk, ami tükrözi a webáruház dekoratív arculatát. Olyat, ami teljes biztonságot nyújt ezeknek a csodás, formatervezett termékeknek. Szeretnénk, ha 100%-ban lebomló, újrahasznosítható anyag lenne, hiszen a környezet védelme nekik is, nekünk is egyaránt fontos. Pompás lenne, ha pont annyi térkitöltőanyagot tudnának előállítani, amennyire egy-egy rendelés összekészítése során szükség van, így nem kellene a tárolással foglalkozniuk, és nem maradna felesleg. Továbbá, legyen könnyű, hogy ne jelentsen többlet súlyt a szállítás során; és a legkisebb dekorációs elemtől a nagyobb méretű bútorokig minden termék csomagolása esetén tudják használni. A fenti szempontok mentén esett a választás végül a Paperplus Papillonra.

Kisvártatva ki is szállítottuk a gépet, amit üzembe helyeztünk, és megmutattuk, hogyan kell használni, a Dodo.hu munkatársai pedig egy emberként üdvözölték az újítást, hiszen a gép használata egyrészt sok értékes időt takarít majd meg nekik, másrészt mostantól a termékek épsége miatt sem kell aggódniuk.

Végezetül pedig egy romantikus zárógondolat…

 

Tudjátok, mi a térkitöltőanyag forgalmazásának egyik szépsége? Az, hogy ilyen sok különböző partnerrel dolgozhatunk együtt. Az, hogy egy-egy új ügyféllel való közös munka esetén nem csak egy céget ismerünk meg, hanem egy vállalkozást, egy profilt, egy célt, egy életutat. Értékeket, amivel azonosulhatunk, és egy új csapatot, akikkel együtt gondolkodhatunk, tervezhetünk. Változatos, izgalmas kaland ez, tele újabb és újabb kihívásokkal. Ki tudja; lehet, éppen Te leszel a következő új ügyfelünk…?