Nevezz Te is az Év webshopja versenyre!

Idén ismét megrendezésre kerül az Év webshopja verseny, a jó hírünk pedig az, hogy még tudsz jelentkezni!  A Térkitöltőanyag.hu pedig ebben az évben is büszkén szerepel a megmérettetés szponzorai között.

Mennyibe kerül a nevezés?

Kereken 0 Ft-ba. Ha szeretnél nevezni, három csomag közül választhatsz, amelyek közül az első teljesen ingyenes, és csak egy online regisztrációs lapot kell kitöltened.

Milyen szempontok szerint választják ki a győztest?

  • A nyolctagú szakmai zsűri a legfontosabb kritériumok alapján dönt.
  • Ezen a megmérettetésen teljesen mindegy, hogy hány követőd van a Facebookon, vagy az Instán; milyen marketing-büdzséből gazdálkodsz, vagy éppen, hogy lobbizik-e a vállalkozásod színeiben valamelyik zamatos influenszer.
  • Nem számít továbbá a forgalmad és az oldalad látogatottsága sem.
év webshopja

Amit viszont figyelnek, az a kreativitás. Megnézik, hogy mennyire átlátható, felhasználóbarát a site; könnyen megtalálhatóak-e egyes termékek, exkluzív, ötletes, egyedi-e az oldaldesign, használsz-e innovatív marketing-, vagy sales megoldásokat. Vizsgálják továbbá az ügyfél-kommunikációdat és a komplex webergonómiát.

 

Vagyis, itt tényleg az számít, hogy milyen az oldalad.

Miért érdemes benevezned?

Egyrészt, mert az alapcsomag semmibe sem kerül (semmit sem kockáztatsz), másrészt, mert ezt a mára hagyománnyá avanzsáló eseményt valóban hatalmas média-figyelem övezi. A győztes értékes ajándékokkal lesz gazdagabb, de ami ennél is fontosabb: rangos szakmai elismerést kap. Ismertebbé válik a weboldala, jelentős versenyelőnyhöz jut a konkurenseivel szemben, gyarapíthatja üzleti kapcsolatait és természetesen az ügyfélkörét is. Tehát, nem csupán a játék kedvéért, hanem marketing szempontból is megéri nevezni.

 

Miért szponzorálja a Térkitöltőanyag.hu a versenyt?

Mert jó fejek vagyunk, szeretünk játszani, és nagyon tetszik nekünk, hogy a verseny felkarolja a hazai KKV szektorban tevékenykedőket. Ez egy olyan esemény, ami minden résztvevő számára kizárólag pozitív élményeket tartogat, hiszen függetlenül attól, hogy nyernek, vagy sem, mindenki új tapasztalatokkal, új kapcsolatokkal gazdagodik, és a szakmai fejlődéséhez elengedhetetlen új aspektusokat ismer meg, esetenként építő jellegű kritikát kap.

Ide kattintva add le a nevezésed Te is az Év webshopja versenyre, és találkozzunk személyesen szeptember 27-én a díjkiosztó gálán! Mi ott leszünk!