Mit jelent a Térkitöltőanyag.hu ügyfelének lenni?

Majdnem minden szakmai témájú blogunk alján olvashatjátok, hogy „ha kérdésetek van, forduljatok hozzánk bizalommal” – de mit jelent ez pontosan? Mit takar a Térkitöltőanyag.hu partnerének, ügyfelének lenni? Mi az, amit mi hozzá tudunk adni a (térkitöltő anyagon kívül) a webáruházatok működéséhez? Miben számíthattok ránk, és hogyan tesszük könnyebbé, hatékonyabbá a mindennapi munkátokat? Ezeknek a kérdéseknek szenteljük most ezt a bejegyzést, melynek keretein belül szeretnénk röviden bemutatni, hogy mit is takar pontosan a velünk való együttműködés.

I. Elemzés

Vannak, akik pontosan tudják, milyen térkitöltő anyagra van szükségük (ők általában közvetlenül adják le a rendelésüket a shopon keresztül), és vannak, akik e tekintetben inkább tanácsot kérnek. Utóbbi esetben pontosan feltérképezzük az adott vállalkozás igényeit és céljait. A megfelelő térkitöltő anyag kiválasztásához ugyanis elengedhetetlen, hogy ismerjük a termékek jellemzőit (mekkorák, milyen alapanyagúak, mennyire sérülékenyek, stb.), leendő megrendelőnk preferenciáit, illetve a vállalat értékeit. Ilyen például, hogy jelenleg milyen anyagot használ csomagkitöltésre, hogyan történik a csomagolás, milyen módon és hova szállítanak, fontos-e számukra a fenntarthatóság, stb. Minél részletesebb válaszokat kapunk a fenti kérdésekre, annál biztosabb, hogy tényleg a legideálisabb térkitöltőt tudjuk ajánlani.

II. Tervezés

A kapott információk alapján költségvetést készítünk, valamint pro és kontra érveket sorakoztatunk egy-egy anyag mellett. Ritka, hogy pusztán egyetlen féle térkitöltőt javaslunk (sőt, inkább csak a nagyon specifikus termékek esetében jellemző), szívesebben mondunk több lehetőséget, hogy új partnerünkkel közösen választhassuk ki a számára leginkább megfelelőt.

III. Egyeztetés

Ezt követően részletesen átbeszéljük a térkitöltő anyagok használatainak lehetőségeit: végigvesszük, hogy egy-egy bizonyos térkitöltőből milyen mennyiség kell a termék mellé a dobozba, a rendelésszámok tükrében ez mit jelent akár havi szinten, és ennek milyen anyagi vonzatai vannak. Így nem pusztán a térkitöltő anyag kiválasztásában tudunk segíteni, hanem a havi kalkuláció elkészítésében is.

IV. Szállítás

Az előre megbeszélt időpontban elvisszük (vagy elküldjük) a csomagoló anyagot a megjelölt címre. Ha térkitöltőanyaggyártó gépre is igényt tart a partnerünk, akkor részletesen bemutatjuk annak működtetését, használatát. Végül pedig örömmel elfogadjuk a kávét, amivel a süti után megkínálnak. 😉

V. Folyamatos kapcsolatban maradunk

A közös munka nem ér véget azzal, hogy leszállítottuk a megrendelt árut – hanem valójában csak akkor kezdődik! Mindig és bármikor elérhetőek vagyunk, és tényleg örömmel segítünk. Rendszeresen tájékoztatunk benneteket a piaci trendek alakulásáról, újdonságainkról, a környezetbarát térkitöltés legfrissebb lehetőségeiről, az anyagok felhasználhatóságáról. Sőt, időnként még szuper hasznos marketing tippeket, valamint kreatív ötleteket is olvashattok a blogunkon és a hírlevelünkben. Amiből persze azért nem küldünk annyit, hogy az agyatokra menjünk. Szóval, mindent egybevetve tehát, jófejek és profik vagyunk, na.

És, csak hogy értsétek, mire utaltunk a bevezetőben: ha bármilyen kérdésetek felmerül, forduljatok hozzánk bizalommal, és mi természetesen készséggel állunk a rendelkezésetekre! 🙂