Mi a csillagjegyed?

Most felfedjük előtted a saját csomagolási szokásaidat!

Minden csillagjegy szülöttjére más-más stílus, más szokások, más preferenciák vonatkoznak. Vannak, akiket praktikus, gyakorlati szempontok vezérelnek; vannak akik pillanatnyi impulzusok szerint töltik meg a bőröndöt a nyaralás előtt. Vannak, akik listát írnak, akadnak, akik nem írnak; olyanok, akik semmit sem felejtenek otthon, és olyanok is, akik még az útlevelükről is megfeledkeznek. Te melyik típusba tartozol?

Kattints a csillagjegyedre, és máris kiderül!

 

Indulhat a játék?

csillagjegy
Kos

A törekvő, dinamikus, talpraesett, határozott, ámbár türelmetlen, lobbanékony, heves természetű kos bizony legszívesebben saját módszereket alakít ki ahelyett, hogy másokhoz alkalmazkodna. Számára a megismerés egyetlen útja a tapasztalatszerzés, ezért szeret kipróbálni minél több dolgot, hogy aztán saját taktikát alakíthasson ki. Nincs ez másként a nyaralásra való készülődéssel sem. A kos számára az olyan bevett klisék, mint például, hogy a fogkefédet tedd el utoljára, vagy hagyd kéznél a telefontöltőt – mind semmit sem jelentenek, hiszen neki megvannak a maga sokkal praktikusabb módszerei.

Ikrek

Az ikrek csillagjegyűek számára fontos a megismerés, a tudás. Nyitott személyiség, igen szerteágazó érdeklődési körrel megáldva. A naprakész információk szerelmese, a logika zászlóvivője. Az ő táskájában praktikum szerint foglal helyet minden holmi. Előre megtervezi, hogy melyik nap mit fog felvenni, gondosan megválogatva a szetthez a kiegészítőket, és a pakolás során ügyel rá, hogy az adott napra tervezett cuccok a bőröndben egymás mellé kerüljenek.

Oroszlán

Az oroszlán csillagjegy szülöttei kedvelik a finom, kényelmes, puha luxust. Örök gyermekek, akiket elvarázsol a játék öröme. Nincsenek külön kirándulós cipői, vagy játszós ruhái, az oroszlán akár egy esőerdőbe szervezett túlélőtúrán is képes megőrizni kifinomult eleganciáját. Míg mások megengedik maguknak, hogy a tengerparton ne tökéletes sminkben, vagy élére vasalt nadrágban jelenjenek meg – az oroszlán a strandon is úgy fest, mintha épp tárgyalni készülne. Persze egy jó kis strandröpire azért bármikor kapható!

Mérleg

Az egyensúly, a harmónia megteremtésére törekvő mérleg hihetetlen érzékenységgel viseltetik a szépség iránt. A telt dallamok, a légies formák, a művészi vonalvezetés kápráztatja el, és ezt a balanszt az élete minden területén meg is teremti magának. A mérleg bőröndjének súlya sosem lépi át a repülőn megengedett maximális mértéket; ő pontosan tudja, hogy mit pakolhat bele, hogy az még pont jó legyen.

Nyilas

Az egyenes, barátságos, ám nyughatatlan nyilas a kalandok, a felfedezés embere. Hihetetlenül energikus, fáradhatatlan, folyton képes megújulni. Megrögzött optimista, bár mi tagadás, ő valóban a sors kegyeltje, igazán szerencsés alkat. Nem túl előrelátó; a svájci bicska nem tartozik a bőrönd alapfelszereltségéhez, sőt, akár esőkabát nélkül is nyugodt szívvel indul el az Amazonashoz – de amekkora szerencséje van, egészen biztos, hogy bárhova is megy, minden nap talál egy hangulatos főzelékfalót, és egyetlen csepp eső sem hullik majd, míg ő ott van.

Vízöntő

A szabad szellemű vízöntő nem titkolt célja, hogy minden konvenciót felrúgva és minden (általa értelmetlennek vélt) szabályt áthágva megreformálja a világot. Teszi ezt olyan lelkesedéssel, hogy senki nem is kételkedik benne, hogy képes rá (aki meg véletlen igen, annak hamar le fog esni az álla). Rajong a nem hétköznapi, különleges, formabontó dolgokért, szereti hangsúlyozni egyediségét, azonban a tervezés szörnyen távol áll tőle. Képes rá, hogy egyetlen övtáskával induljon el egy hétre Thaiföldre, abban a tudatban, hogy minden fontos holmi nála van. Szerencsére azonban bármilyen helyzetben gyorsan feltalálja magát, ráadásul örömét is leli a kihívásokban!

Bika

Az átgondolt, türelmes, minduntalan tervező bika egyik remek tulajdonsága, hogy egyszerűen irtózik a pazarlás gondolatától. Nyugtalanítja a felesleg, a selejt, ellenben gyermeki rajongással tekint a szép dolgokra. A bika tehát biztosan nem zacskózza be egyesével a zokniját, és nem visz magával semmilyen feleslegesnek ígérkező holmit sem. A bika táskája rendezett, tartalma átlátható (még a nyaralás után, hazafelé is), és pontosan tudja, hogy mit hol talál benne.

Rák

Valódi érzelmi ember! Romantikus típusú, gazdag képzeletvilággal rendelkező, jóindulatú, békés karakter, aki állandó változások közepette érzi jól magát. Kevés holmit visz magával az útra, szívesebben vásárol az adott városban, ahova utazik. Gyakran hagyja otthon a napszemüvegét, vagy a különféle piperecikkeket, hiszen számára élményt jelent bevetni magát a vásári forgatagba, hogy új kincseket vadásszon.

Szűz

Pontos, megbízható, segítőkész, barátságos, empatikus, érzelmes. Pedáns, kedveli a rendet maga körül, rendszerben gondolkodik; nehezen viseli a káoszt, fontos Számára az átláthatóság. A szűz bőröndje pontosan úgy néz ki, mint otthoni ruhásszekrénye, katonás rendben sorakoznak benne a cuccai- és nem csak magára gondol ám az indulás előtt! A szűz örömmel összecsomagol a kedvesének, a barátainak, a gyermekeinek is. Egészen biztos, hogy semmiből sem egy darab található a táskájában; ő az, aki a társaság minden tagjára gondol!

Skorpió

A skorpió perfekcionizmusa szinte a megszállottság határait súrolja. Mindenben a legtöbbre, a legjobbra törekszik, sosem köt kompromisszumot. A szélsőségek embere, aki sajátosan mély érzelmekkel bír. Hallgat intuícióira, a saját útját járja, saját elképzeléseket követ, saját terveket valósít meg. Az ő bőröndje minimum 20 fakkra osztható, és mind a húszban rend honol. Külön foglalnak helyet a tisztasági cikkek, a sminkeszközök, a lábbelik, sőt, a teljes házi patikát is magával viszi. Az összes olyan vis major helyzetre tudatosan felkészül, ami bárki mást zavarba ejtene, legyen az csípés, horzsolás, égés, apokalipszis- nála biztos, hogy a nyaralás alatt is van rá ellenszer.

Bak

A bakot komoly, megfontolt, fegyelmezett, kötelességtudó attitűd jellemzi. Gyakorlatias ember, aki a döntései előtt számba veszi a pro és kontra érveket, tervez és kalkulál. Kézben tartja a kiadásait, megfontolja a lépéseit. Ő már novemberben pontosan tudja, hogy hol fogja tölteni a nyári vakációt, a bőrönd pedig már a karácsonyfa alatt várja (természetesen gondosan megpakolva) a júliusi indulást.

Halak

Érzékeny, álmodozó lélek, akit hihetetlen beleérző képességgel áldott meg a sors. Figyelmes, emberközpontú, empatikus. Bárhova is utazik, szinte bárhol otthon érzi magát; szeret emberek között lenni, gyorsan barátkozik. Az utazás előtt sokszor elképzeli, milyen lesz a szállás, a környék, a helyi emberek. Még el sem indult, de szinte már át is élte a nyaralás összes kellemes percét! Ó, és hogy fantáziálás közben még pakolni is kellene? Kit érdekel? Majd indulás előtt gyorsan összedobáljuk a legszükségesebbeket!