Újdonság: instant térkitöltőanyag gép nélkül!

Lehetséges, hogy túl pici Nálatok a raktár, vagy egyszerűen csak nem szeretnél térkitöltő anyag-gyártó gépet tartani. Az is lehet, hogy nem rendelkezel webáruházzal, de magánemberként fontos Számodra, hogy a szeretteidnek szánt csomagok épségben odaérjenek a címzetthez. Nem kizárt az sem, hogy már most a karácsonyi ajándékozáson töröd a fejed, és azt latolgatod, hogy a távol élő rokonaidnak, barátaidnak hogyan küldd majd el a nekik szánt meglepetést, hogy az egészen biztosan ne sérüljön meg a hosszú út során.

Nos, bármelyik állítás is igaz Rád, biztosan örülni fogsz a hírnek: mostantól nem szükséges térkitöltőanyag-gyártó gépet béreled, vagy vásárolnod! Ugyanis rendelhetsz a professzionális csomagolóanyagaink közül akár kész térkitöltő anyagot, amely már kis kiszerelésben is elérhető a webshopon!

Többféle térkitöltő fólia – felfújva

Térkitöltő fóliáink közül három különböző félét is rendelhetsz, aszerint, hogy Neked melyik tetszik leginkább, illetve, melyikkel dolgoznál szívesebben. Mindhárom fóliatípus páratlan biztonságot nyújt a könnyebb, maximum 8 kg súlyú termékeknek. A nemzetközi szinten piacvezető Storopack térkitöltő fóliái stabilan rögzítik a csomag tartalmát, így biztos lehetsz benne, hogy az még a leghosszabb út során sem fog elmozdulni, nem törik össze, nem károsodik.

Ha készen rendeled meg a fóliát, akkor felfújva szállítjuk ki Neked, így tehát nincs szükséged speciális gépre, ami levegővel tölti meg a párnácskákat. Ha megkaptad a fóliát, akkor nincs más dolgod, mint a csíkokról a perforáció mentén leválasztani egy akkora darabot, amekkorára szükséged van.

Airplus Void fólia

Airplus Bubble fólia

Airplus Cushion fólia

Paperplus Papillon térkitöltő papír – összegyűrve

Ha fontos Számodra a környezetvédelem, akkor nincs is jobb választás a 100%-ban környezetbarát, újrahasznosítható Paperplus Papillon gyűrt papírnál.

Ráadásul, most gépet sem kell rendelned hozzá, hiszen a papír használatra kész állapotban, összegyűrve érkezik meg Hozzád. Ezt a pillekönnyű, dekoratív térkitöltőt elsősorban kisebb kozmetikai cikkek, illatszerek, elektronikai eszközök, vagy akár táplálékkiegészítők biztonságos csomagolásához ajánljuk.

Karton – feldarabolva

Ha az embernek beszerez magának egy kartondaraboló gépet, akkor attól perctől nincs gondja sem a térkitöltőanyag előállítására, sem pedig a papírszemét tárolására, hiszen ez a masina gyakorlatilag a kidobásra szánt papírból készít értékes térkitöltőt.

Persze lehetséges, hogy nem szívesen invesztálnál a gép vásárlásába, viszont szükséged lenne térkitöltő kartonra. Erre a  gombra kattintva, most rendelhetsz magadnak instant térkitöltő kartont, gép nélkül.

Nézegesd meg „konyhakész”, kész térkitöltő anyag kínálatunkat, válogass kedvedre, ha pedig esetleg tanácsra, segítségre lenne szükséged a választásban, akkor örömmel segítünk!