Így csomagold be pillanatok alatt a karácsonyi ajándékokat

Drága Ügyfeleink, Partnereink, Olvasóink!

Lassan ismét eltelik egy év, és már havas csizmájában ácsorog ajtónk előtt a Karácsony. Mi másról is szólhatna hát az ünnepek előtti utolsó bejegyzésünk, mint hogy nagyon-nagyon Boldog, Békés Ünnepeket kívánunk Kedves Mindnyájatoknak?  Oh, meg is van: például adhatnánk Nektek néhány remek tippet, hogy hogyan csomagolhatjátok be pillanatok alatt a karácsonyi ajándékokat. Az amúgy is szorosan kapcsolódik a csomagoláshoz és a térkitöltőanyagokhoz… Milyen pompás ötlet! Ugye hasznos lenne?

A karácsonyi készülődéshez nem csak a takarítás, az ajándékvásárlás, a gyertyagyújtás és a sütés-főzés; hanem a csomagolás is hozzátartozik ám! Véleményem szerint szinte még a legszebb, legszemélyesebb ajándék is megfosztható ünnepi jellegétől, ha nincsen szépen becsomagolva. Persze praktikus dolog az ajándékzacskó (és vannak köztük egészen szépek, ízlésesek, továbbá ne feledjük, hogy ezek újrahasznosíthatóak, azaz, egészen pontosan: tovább ajándékozhatóak), de mégis ünnepibb, bensőségesebb és kedvesebb, ha szépen becsomagoljuk az ajándékokat.

Nem tudom, Te hogyan szoktál csomagolni, én folyton bénázok. Kiterítem a padlóra a méterszer méteres csomagolópapírt, megpróbálom lefogni (vagy lesúlyozni) a széleit, esetleg rámászom, és a talpammal lenyomom – nagyjából úgy festhetek csomagolás közben, mint egy elhivatott Twister bajnok, amint a papíron spárgázom, hogy megakadályozzam, hogy a művelet közben feltekeredjen…

Ha a megfelelő pozíció megvan, és a papírt sikerül a helyén tartani, akkor ráhelyezem a közepére az ajándékot, és elkezdem ráhajtogatni. Aztán jöhet a cellux, szigorúan foggal tépve, hiszen az előre odakészített olló praktikusan valahol a csomagolópapír alatt kacag. Gyakorlatias nő lévén előre lerágok letépek több kisebb darabot, amit a kézfejemre ragasztok, hogy csak érte kelljen nyúlni. Aztán meglepve tapasztalom, hogy onnan lehúzva már nem ragad rendesen (jé, mik vannak). A celluxot ezért félúton ragasztópisztolyra cserélem, amiben azonban a felmelegedő betét elegánsan szétfolydogál, természetesen rá a papírra, vagy a padlóra… És hol van még a masni?!

Ja... Nyilván ez így megy... ;)

Egy szó, mint száz, ha hozzám hasonlóan Te sem vagy a karácsonyi csomagolás avatatlan cárnője, akkor a következő videót nagyon fogod értékelni. Igazán egyszerű, könnyű praktikákat látsz majd, amelyek jelentősen megkönnyítik az ajándékcsomagolást.

Kellemes Készülődést, és Varázslatos Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk!

Iratkozz fel hírlevelünkre.
Így biztosan nem maradsz le semmi érdekesről! 

Sikeresen feliratkoztál a hírlevelünkre!

Hiba történt a feliratkozás közben. Kérjük, próbáld újra!

Igen, szeretnék az ingyenes hírleveleken keresztül értesülni az aktuális ajánlatokról, újdonságokról, eseményekről. Ebből a célból hozzájárulok e-mail címem és a fent megadott személyes adataim használatához.