FOAMplus® térkitöltőhab: az extra törékeny termékek védőszentje

Tegyük fel, hogy nagyon tehetséges keramikus vagy, aki csodaszép és felbecsülhetetlen értékű, egyedi kerámiaszobrokat készít. Életed főműve nem más, mint egy hatalmas, kézzel festett, azonban nagyon sérülékeny és törékeny Anubisz (Buddha/ Mick Jagger…) szobor.

Mondjuk, hogy én rajongok az egyiptomi mitológiáért (a keleti kultúráért/ a Rolling Stones-ért), ezért szabad szemmel is jól látható összeget kínálok neked a szoborért. Bár kicsit fáj érte a szíved (mégis csak 10 éven át dolgoztál rajta éjt nappallá téve), mégis úgy döntesz, hogy ezért az összegért képes vagy megválni tőle. Igen ám, de én Zimbabwében élek, tehát neked oda kellene szállítatni a szobrot. Mit teszel?

A) Betuszkolod egy hatalmas dobozba, a dobozt kitömöd újságpapírral, és útjára engeded, abszolút nem törődve azzal, hogy én valószínűleg külön szedem majd ki a dobozból Anubisz (Buddha/ Mick Jagger) fejét és a testét.

B) Visszalépsz az adás-vételtől, hiszen Zimbabwébe lehetetlen épségben eljuttatni egy ilyen kuriózumot, én meg különben is jobban tenném, ha nagyösszegű webes vásárlások helyett kimennék szétnézni a bolhapiacra.

C) Elhelyezed a szobrot egy dobozban és FOAMplus® térkitöltőhabot teszel mellé (ami egészen biztosan megóvja a hosszú út során), majd töltesz magadnak egy pohár bort, és a lábaiddal az asztalon várod a pimaszul magas összeg beérkezését a számládra.

És itt térjünk is rá a FOAMplus® térkitöltőhab bemutatására, ugyanis ezt a speciális térkitöltőanyagot kimondottan különleges formájú, nagyméretű, extra sérülékeny és hiper-érzékeny termékek biztonságos csomagolásához fejlesztette a németországi székhelyű Storopack gyár.

Miért olyan különleges a FOAMplus® térkitöltőhab?

Mert az egyedi igények szerint előállítható hab állagú térkitöltő tökéletesen felveszi a termék formáját, és stabilan körülölelve azt megakadályozza, hogy elmozduljon a dobozban és megsérüljön. A FOAMplus® térkitöltőhab ráadásul pillekönnyű, így a használata nem növeli jelentősen a szállítás díját.

A FOAMplus® térkitöltőhab előállítása

A hab előállítása egy innovatív, modern és könnyen kezelhető hab-felfújó géppel történik. A felhasználó az érintőpanelen néhány kattintással megadhatja a szükséges méretet, mennyiséget és beállíthatja a töltési térfogatot. Az adatokat a rendszer képes eltárolni, így később egy gombnyomással elő lehet hívni. A gép használata ergonomikus megoldást nyújt, a képen is látható tartály akár két gépet is kiszolgál, így használata helytakarékos; a csomagolási folyamatba kompromisszumok nélkül, könnyen integrálható.

Milyen termékek csomagolásához ajánljuk?

autóalkatrészek, fémipari-, vagy elektronikai termékek

 

értékes, egyedi, fokozottan törékeny kerámia-, vagy üvegtárgyak

 

antik lakásdekoráció, kiegészítők, dísztárgyak

Hogyan juthatsz hozzá a FOAMplus® térkitöltőhab-gyártó géphez?

A Térkitöltőanyag.hu kétféle konstrukciót is kínál Neked; a gépet megvásárolhatod vagy kedvező feltételek mellett bérbe veheted. Ezután már csak a térkitöltő hab alapanyagának pótlásáról kell gondoskodnod. Így lesz egy saját térkitöltőanyag-gyártó géped, amivel mindig pontosan annyi térkitöltő habot gyártasz magadnak, amennyit szeretnél (nem kell a tárolásról gondoskodnod, és nem keletkezik felesleg sem).

A FOAMplus® térkitöltőhab tehát nem csak biztonságos, hanem takarékos és gyors megoldást is nyújt! Ha bármilyen kérdésed felmerül, kérlek, keress bennünket bizalommal!