Csomagolóanyag fűrostból

Csomagolóanyag fűrostból
Környezetvédelmi és szakmai szempontból egyaránt zseniális újítást tudhat magáénak a németországi székhelyű Scheufelen Papírgyár. A folyamatos fejlesztéseiknek, és – az évek során védjegyükké vált – környezettudatos attitűdnek köszönhetően ugyanis megalkották a csúcsminőségű, fűrostból készült csomagolóanyagot.


A fűrost csomagolás előnyei

  • A prémium minőség széleskörű felhasználhatóságot tesz lehetővé. A speciális papír kiválóan alkalmazható kozmetikai termékek, luxuscikkek, vagy élelmiszer (zöldség, gyümölcs, joghurt, bor) csomagolására.
  • Az előállítás során drámaian csökken a felhasznált víz és energia mennyisége, így sokkal csekélyebb a környezetre gyakorolt hatás.
  • 100%-ban természetes, újrahasznosítható, komposztálható anyagokból készül.
  • A gyártás során természetes napfényen szárítják ki a különböző évelő fűféléket, amelyekből később szálas masszát állítanak elő. Így 50%-kal csökken a szén-dioxid kibocsátás, 65%-kal kevesebb vizet- és 30%-kal kevesebb energiát használnak, és a régebbi arányokhoz képest pusztán 35% vegyszer kerül az előállított anyagba.
  • Megfelel az Európai Uniós fogyasztóvédelmi rendeleteknek; ISEGA tanúsítvánnyal és FSC-Mix minősítéssel (FSC® C009951) van ellátva.
  • Kiváló offset nyomtathatóság jellemzi, így különféle kedves, vidám, vagy éppen aktuális (ünnepi) mintákkal rendelhető.
  • Remekül beilleszthető saját vállalkozásunk marketing eszközei közé, és közvetíti cégünk környezettudatos gondolkodását.Amit a gyártóról tudnod érdemesA Scheufelen Papírgyár székhelye a németországi Metropole régióban lévő Lenningen városa. 1855-óta foglalkoznak prémium minőségű csomagolóanyagok gyártásával, és folyamatosan lépést tartanak ügyfeleik, vásárlóik igényeinek változásával. Legfőbb vállalati értékeik között a fenntartható gazdaság, a költséghatékony termelés, a munkahelyi biztonság megteremtése, a környezettudatos csomagolás, az energia-felhasználás minimalizálása szerepel. A cég számára a legmagasabb prioritás a minőségi termékek előállítása.

Legújabb kezdeményezésük az úgynevezett „USE LESS”, azaz „használj kevesebbet” mozgalom, amellyel a takarékosság előnyeire szeretnék felhívni a fogyasztók figyelmét.Nagy öröm számunkra látni, milyen irányba halad csomagolóanyag-gyártás. Egyre több nagyvállalat (például kiváló partnerünk, a Storopack) teszi le névjegyét a környezetvédelem, a fenntartható gazdaság és az energiatakarékos gyártás mellett, amelyek számunkra is elsődleges értékek. Ha Te is a természetes alapanyagú megoldások híve vagy, akkor válaszd biztonságos térkitöltéshez a fagyapotot, a színes, kreppelt térkitöltő papírt, vagy ismerd meg a közkedvelt biofóliát! Kérdés esetén pedig keress bennünket bizalommal!


Kérjük várjon...

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..