Csomagolás szégyenfal 😉

Lassan a nyár végéhez közeledünk. Rövidebbek a nappalok, érezhetően hűvösebb van, mint egy-két hónappal ezelőtt, és az ember hangulatára ez óhatatlanul is rányomja a bélyegét. Pont ezért gondoltuk, hogy az idei nyár záróbejegyzésével megpróbálunk mosolyt csalni az arcotokra. Nézzünk pár elképesztő csomagolás-bakit!

Tisztázzunk valamit, a kezdet kezdetén: sütivel, csokoládékval, marcipánnal, vagy egyéb édességgel tilos viccelni. Hát miféle ember képes ilyen csúnyán gúnyt űzni felebarátjából, aki aprósüteményre vágyik? Képzeld csak, ahogy szegény vásárló leemeli a polcról ezt a zacskót, majd alig várja, hogy végre hazaérjen vele, míg végül a tévé előtt, kényelmesen elhelyezkedve kibontja, és ezzel kell szembesülnie… Kész, ennyi, tönkre is ment a napja.

Az sem éppen korrekt húzás, ha a termékből pontosan annyit helyezel a dobozba, amennyit a csomagolás megmutat. Ezzel az etikai szempontokon kívül van még egy hatalmas probléma: így csak egyszer lehet csőbe húzni valakit, többször biztosan nem fog besétálni a csapdába. Cserébe viszont készít egy fotót, ami hihetetlen gyorsasággal terjed majd a neten.

Te aztán igazán furán értelmezted a térkitöltés fogalmát, kolléga! 😉 Kicsit az az ember érzése, hogy a gombhoz kerestél kabátot. De most eláruljuk a titok nyitját; inkább a termékedhez válaszd a csomagolást, és ne fordítva…

Jujj, ez mennyire aljas. Bízunk benne, hogy épp volt otthon a hűtőben némi szalámi, sajt, vagy sonka és tojás, hogy házilag kicsit feltuningold ezt a pizzának látszó tárgyat.

Álljunk csak meg egy szóra! Nem csak, hogy feleslegesen növeltetek a doboz méretén, de a benne lévő tabletták száma is csökkent? Így jár az, aki nem olvassa el a címkét, csak egyszerűen megörül a nagyobb kiszerelésnek.

Van zsákodban minden jó… Vagy még sincs? Ez a története annak, hogyan lesz egy jó hangulatú december 6. reggelből sírás-rívás, mielőtt Apa pizsamában veszi a nyakába a várost, hogy haladéktalanul szerezzen valahonnan egy tisztességes mikuláscsomagot.

Befejezésként pedig gyönyörködjünk még pár valódi gyöngyszemben!

Csomagolni nem nagy kihívás?

Ha valaki így gondolná, annak innen üzenjük, hogy azért lehet rosszul csinálni… 😉

Komolyra fordítva a szót, bízunk benne, hogy a fenti képekkel szereztünk pár kellemes percet Nektek, és hozzánk hasonlóan remekül szórakoztatok a csomagolás-bakikon. Szeptemberben ismét új bejegyzéssel jelentkezünk!