CSOMAGOLÓ ANYAG

Borszállító doboz

Alkoholos italok szállítása

Gondot okoz a borosüvegek szállítása? Szívesen meglepnéd egy-egy ismerősöd néhány üveg borral, de nem tudod, hogyan csomagold, hogy biztosan elkerüld az üvegek károsodását, törését?

A borosüveg kényes jószág; meglehetősen szeszélyesen képes viselkedni a szállítás során. Aki küldött, vagy csomagolt már bort nyaralásra, azt tudja, hogy milyen körültekintően kell bánni vele. Ha a saját sporttáskánkba kerül, akkor még csak-csak be tudjuk bugyolálni valamilyen ruhaneműbe, hogy megakadályozzuk a károsodást, törést. De mit tegyünk, ha bort küldenénk valakinek ajándékba?

Mibe csomagoljuk a bort szállításhoz?

Most megválaszoljuk a fenti kérdést, ugyanis mostantól megrendelheted oldalunkról a legoptimálisabb borszállító dobozt. A környezetbarát, papír alapanyagból készült dobozok maximális védelmet biztosítanak a bennük lévő borosüvegeknek a szállítás során. Nem pusztán egyszerű kartondobozokról van szó, hiszen a gyártó a belső elválasztásra is ügyelt, megakadályozva ezzel, hogy az út során az üvegek egymásnak ütődhessenek. A termék erős, ellenálló és stabil, így nyugodt szívvel használhatjuk, ha szeretnénk meglepni valakit néhány üveg borral.

A Térkitöltőanyag.hu oldaláról rendelhető borosdoboz belül három kisebb részre oszlik, így három 0,75, vagy 1 literes üveg szállítására szolgál. Több futárszolgálat (például a DHL, vagy a UPS) is ismeri és elfogadja a csomagolásnak ezt a módját. A doboz kiváló kialakításának köszönhetően könnyedén rakodható, és biztonsággal szállítható.

A speciális alapanyagnak köszönhetően stabil, erős, így teljes védelmet nyújt a borosüvegeknek. Emellett pedig teljesen környezetbarát termék.

Tudtad?

A borászat és a csomagolástechnika már évszázadokkal ezelőtt is szoros együttműködésben állt. A bortermelők számára mindig is fontos volt, hogy termékük biztonságban megérkezzen a fogyasztókhoz, a csomagolóipar pedig igyekezett minden igényüket kielégíteni, és folyamatosan fejlesztették a szállításhoz leginkább megfelelő dobozokat. Az első időkben a borosüvegek közötti teret kenderrel töltötték ki, hogy megakadályozzák, hogy az üvegek egymáshoz koccanva eltörjenek.

Ma már erre nincs szükség. Persze, ha inkább maradnál a hagyományos térkitöltő anyagok használatánál, akkor továbbra is tuszkolhatsz a dobozba a bor mellé fagyapotot, vagy színes térkitöltő papírt, de hidd el, a képen látható, speciális borszállító dobozban is teljes mértékben megbízhatsz. Nincs több aggodalom, nincs több törött borosüveg!

Készítettünk egy droptesztet is, ami megmutatja, mennyire megvédi a borosdoboz az üveget.

Nézd meg, ha nem hiszel benne!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és kérj tőlünk ajánlatot most! Gondoskodjunk együtt termékeid teljes körű védelméről.