Karácsonyi ajándéktipp: a borosüvegpohár

Engedjétek meg, hogy ebben a bejegyzésünkben adjunk Nektek egy nagyon mókás, eredeti karácsonyi ajándéktippet. Véletlenül akadtunk rá erre a hiánypótló termékre az Amazon.com oldalán, és ha már így esett, akkor szeretnénk Veletek is megosztani. Nem más ez, mint a borosüvegpohár (és kuzinja, a sörösüvegpohár).

Íme!

Első ránézésre talán kicsit furcsa ez a hibrid megoldás, és nyilván vannak kevésbé praktikus tulajdonságai is. A koncepció lényege, hogy a poharat bele tudjuk csavarni a borosüvegbe, így megkíméljük magunkat a bor töltögetésének kínzó fáradalmaitól.

Cserébe viszont minden kortyhoz meg kell emelnünk az egész üveget. Ha pedig egynél több személy kíván borozgatni, akkor ugyanabból a pohárból kényszerülnek inni, vagy egymásnak adogatva az üveget, cserélgetik rajta a poharat; illetve az is jó megoldás lehet, ha két üveg borral indul a buli.

A borosüvegpohár jellemzői

Az Amazon.com-on található leírás szerint a termék kézzel készült, egyedi és kiváló minőségű alapanyagokból (BPA és ólommentes üvegből, valamint 100%-os tisztaságú szilikonból) gyártják. Az ára pedig mindössze 12,99 USD, ami alapvetően nem egy vállalhatatlan összeg, pláne, ha az ember ajándékba szánja, de ehhez még hozzá kell adni a 24,02 USD-s szállítási díjat is.

Kinek ajánljuk a borosüvegpoharat?

Elsősorban időhiányban szenvedő, borkedvelő testépítőknek, akik nehezen választanának egy könnyed borozgatás- és az edzés között, illetve szeretnék mindkét programpontot egy időben abszolválni.

Viszont, ha komolyan belegondolunk, bizonyos helyzetekben tényleg nagyon hasznos lehet ez a szerény kis találmány. Például utazáshoz. Vagy, ha olyan helyen fogyasztunk, ahol nem bízunk a maximális higiéniában, és szívesebben használnánk saját poharat.

Mindenesetre, ha úgy döntesz, hogy megleped az egyik barátodat, munkatársadat, vagy családtagodat ezzel az igen pragmatikus ajándékkal, akkor érdemes mellé egy üveg finom bort is választanod, hogy akár azonnal ki is próbálhassa.

Borosüvegpohárdobozt egyelőre  a Térkitöltőanyag.hu még nem forgalmaz, azonban a borosüvegekhez remek borszállító dobozokat tudunk neked ajánlani, ami teljes védelmet biztosít majd a szállítás során a bornak. A környezetbarát, papír borszállító dobozt egy, három, hat vagy tizenkét fakkos változatban is megrendelheted.

Kellemes borozgatást kívánunk!