Az év webshopja díjátadón voltunk

Szeptember 27-én, pénteken került sor az Év webshopja díjátadó gálára egy igen patinás, kellemes környezetben, a Spoon Rendezvényhajón, ahol a Térkitöltőanyag.hu is megjelent  szponzorként. E heti bejegyzésünkben egy rövid élménybeszámolóval jelentkezünk.

Az Év webshopja versenyt immár harmadik alkalommal rendezi meg a Complexpress Logisztikai Kft. Az ötlet megálmodója a cég tulajdonosa, Rácz Péter, aki maga is jelen volt a nagy eseményen. Idén több mint 250 webáruház nevezett, így a zsűrinek (saját bevallása alapján) nagyon nehéz dolga volt, hogy kiválassza a három legkiemelkedőbbet. Végül azonban az alábbi webáruházak állhattak a dobogóra:

1. helyezett: nutriversum.com
2. helyezett: tetoteriablak.hu
3. helyezett: idrinks.hu

A díjátadóról

A vendégek regisztrációja 18:30-kor kezdődött, a díjak ünnepélyes átadására pedig 19-20 óra között került sor. A hajó gyorsan meg is telt elegáns hölgyekkel és urakkal, akik között egyaránt ott voltak az esemény szponzorai, és az induló webáruházak képviselői. Az ültetett fogadás üzleti szempontból remek lehetőséget nyújtott a kapcsolatok építésére, az élményt pedig kiváló svédasztalos vacsora és élő háttérzene tette teljessé. Az első perctől kellemes, fesztelen hangulat uralkodott, pusztán az eredményhirdetés előtti pillanatok teltek meg egy kis érezhető izgalommal. Kicsivel hét óra után meg is kezdődött a nyeremények átadása; a konferanszié egyesével szólított bennünket a színpadra, hogy gratulálhassunk az első három helyezettnek.

A Térkitöltőanyag.hu is gondoskodott a nyereményekről

Ahogy tavaly, úgy idén is értékes ajándékokkal támogattuk a versenyt. Az első helyezettnek a 100 000 Ft értékű szakmai tanácsadás mellé felajánlottunk egy, a profiljához legjobban illő (szabadon választható) térkitöltőanyag-gyártó gépet; illetve a szükséges térkitöltőanyagot egy teljes hónapig. A második és a harmadik helyezett jutalma ugyanez, 50 000 Ft értékben. Határozottan úgy tűnt, hogy értékelik a felajánlást, és a díjazottak is nagyon örültek a nyereménynek. Nem is csoda, hiszen így egy hónapig biztosan nem kell a szállítás során a termék épsége miatt aggódniuk… 🙂

Mindent egybevetve tehát, köszönjük, hogy idén is jelen lehettünk az eseményen, és támogathattuk az egyik legrangosabb hazai megmérettetést. Bízunk benne, hogy jövőre ismét megrendezik, és talán még többen határoznak úgy, hogy elindulnak a versenyen. Ezúton is gratulálunk a díjazottaknak!