Találkozzunk az Ecommerce Expo-n!

Találkozzunk az Ecommerce Expo-n!

Az Ecommerce Expo 2018 legfontosabb és legrangosabb kereskedelmi rendezvénye, így mi sem hiányozhatunk a kiállítók táborából! Tavaly is ott voltunk, tavaly is élveztük, idén is ott leszünk, ugye Veled is találkozunk majd? Mi már alig várjuk az eseményt!

Az Ecommerce Expo-ról röviden

Már hagyomány, hogy évente egy alkalommal megrendezik a Lurdy Házban. Ezen a jeles napon pedig tényleg itt van mindenki, aki az elektronikus kereskedelem-, az online- és offline marketing területén számít. Kiváló szakmai előadók, érdekes és naprakész előadások, valamint sok-sok kiállító teszi színessé és izgalmassá ezt a napot.Kiállító

Előadás

Résztvevő


Mivel készül a Térkitöltőanyag.hu?

Szeretnénk, ha minél több partnerünkkel találkozhatnánk az Expón, ezért összedugtuk a fejünket, és kitaláltunk egy meglepetést Nektek, ami mágnesként vonz majd Benneteket a Térkitöltőanyag standjához. Reméljük.

Nyereményjátékot indítunk

Az Expo ideje alatt a standunknál regisztráló partnereink között kisorsolunk egy céget, akik 1 hónapig ingyenesen használhatják az Airplus térkitöltő fóliázó gépet, és egy tekercs fóliát is adunk hozzá ajándékba. Brutálisan jó nyeremény, igaz?


Gondolj csak bele, ha egy hónapra a Tiéd lenne ez a gép, akkor egyszerűen és könnyen becsomagolhatnád a termékeid. Oh Lord, mennyi időt és energiát megtakaríthatnál vele! Ráadásul az egész nagyjából akkora helyet foglal, mint egy fénymásoló, és annyi a súlya, mint Garfieldnak egy lasagne-vacsora után.

Ha szeretnéd megnyerni egy hónapra, akkor nincs más dolgod, mint meglátogatni minket személyesen az Expo-n, és regisztrálni a pultnál.


De várj, ez még nem minden… Ugyanis, ha március 22-29 között Airmove gépet és fóliát rendelsz, akkor nem csupán a szállítás költségét vállaljuk át, de egy tekercs ajándék Void fóliával is kedveskedünk.

A lényeget pedig jó forgatókönyvírókként a végére hagytuk

Mert hogy nem csak izgalmas játékkal várunk Benneteket az Expo-n, nem ám! A kiállításon mutatunk be először egy modern térkitöltő fóliát gyártó gépet, és egy fóliát gyűjtő tárolót, úgynevezett silót, amely meggyorsítja a csomagolást. Say Hello to the Future!Gyere el március 22-én az Ecommerce Expo-ra, hallgasd meg a kereskedelem szakértőinek inspiráló előadásait, ismerj meg új embereket, építsd a kapcsolati hálód, barangolj a kiállítók standjai közt- de mindenképpen szakíts egy kis időt ránk is! Mi ott leszünk, és várni fogunk. Találkozunk a rendezvényen!

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..