Öröm volt találkozni Veletek!

Öröm volt találkozni Veletek!

Kedves Partnereink!

Ezúton is szeretnénk megköszönni Nektek, hogy személyesen is meglátogattátok a Térkitöltőanyag standját a 2018-as Ecommerce Expón. Öröm volt személyesen találkozni-, jobban megismerkedni Veletek.  Reméljük, hogy hozzánk hasonlóan, Ti is sok új élménnyel gazdagodtatok.


Az előkészületek és a stand

Sokat tanakodtunk, hogy mivel is készülhetnénk a rendezvényre. Valami kedves, aktuális, húsvéti dekorációval szerettünk volna ünnepi hangulatot varázsolni, és természetesen arra is ügyeltünk, hogy szakmai újdonságokkal is találkozzanak a standunkhoz látogatók. Ezért végül úgy döntöttünk, hogy bemutatjuk Nektek a színes papírokat, amelyeket térkitöltőanyagként és dekorációként is használhattok.

 

A képeken láthatjátok, hogy akár üvegpoharat, mézet, vagy kozmetikumokat is biztonságosan csomagolhattok vele. A hatalmas színválasztékban rendelhető papírok pedig nem csak megóvják a terméket, hanem igazán vidám, egyedi design-t biztosítanak a csomagolásnak (ami pedig ugye márkaépítés szempontjából nagyon fontos).
A tarka papírok mellett a legújabb gépeinket is láthattátok működés közben. A PAPERplus Papillon térkitöltőpapír-gyártó gép és a fóliagyártó egyaránt kiválóan vizsgázott az Expón is. Az itt készült videókon ismét megnézhetitek, milyen könnyedén és gyorsan állítják elő a sérülésmentes csomagoláshoz nélkülözhetetlen anyagokat.


Szeretettel üdvözlünk

Hála Nektek, a standunk körül egész nap hatalmas nyüzsgés, pörgés, zsongás volt. Igazán sokan jöttetek, ami számunkra azt jelenti, hogy a termékek biztonsága hozzánk hasonlóan Nektek is nagyon fontos. Volt köztetek, aki a természetes alapanyagokból készült fagyapotot részesíti előnyben, és volt, aki a térkitöltő fólia és a tároló után érdeklődött. Reméljük, hogy minden kérdésetekre kimerítő választ tudtunk adni, és minden fontos információt megtudtatok a termékeinkről.


A nap végére

Szinte alig álltunk a lábunkon, pedig már az ereinkben is kávé csordogált- ezt azonban egy percig sem bántuk, sőt! Pontosan ezért mentünk, hogy…

Személyesen is megismerjünk Benneteket.

Minden kérdésetekre élőben is válaszoljunk.

Tanácsot adjunk a csomagolástechnikával kapcsolatban.

Össze tudjátok hasonlítani a különböző termékeinket.

Egy szóval: hogy segítsünk a megfelelő térkitöltőanyag kiválasztásában.

Ha pedig esetleg nem voltál ott a 2018-as Ecommerce Expón, akkor se búsulj, hiszen e-mailben, telefonon, vagy személyesen is örömmel állunk a rendelkezésedre, ha szeretnél töretlenül csomagolni. Fordulj hozzánk bizalommal!

Üdvözlettel,

A Térkitöltőanyag csapata


Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..