Hadd mutassunk be Téged- Magadnak

Hadd mutassunk be Téged- Magadnak

Az újév alkalmából izgalmas felfedezést tettünk. Kíváncsiak voltunk, hogy vajon ki is vagy Te, aki böngészed az oldalunkat, nézegeted a blogunkat, olvasod a hírleveleinket. Ezért a NASA közreműködésével titokban létrehoztuk a mesterséges intelligenciát, amit humanoid robot képében életre is keltettünk, hogy minél több információt gyűjtsön Rólad. Áh, inkább hagyjuk a scifit George Lucasra, és maradjunk a realitás talaján. Csekkoltuk az Analyticset, és az ott látott adatok ismeretében most megpróbálunk megszemélyesíteni Téged.

Lássuk, ki is vagy Te! Vajon sikerül kitalálnunk?

 


A munkád

Szenvedélyed a munkád, nem kötsz kompromisszumot, mindenben a maximumra törekszel. Cégvezetéssel, szállítmányozással, vagy logisztikával foglalkozol. A vásárló elégedett mosolya számodra a legkedvesebb visszajelzés.

A családod

Egy, vagy kétgyermekes büszke édesapaként számodra első a család. Az estéid közös mókával, meseolvasással telnek, hétvégente igyekszel tartalmas közös programot szervezni, hogy minél több klassz közös élményt gyűjtsetek együtt.


A napirended

Nem szoktál túl korán kelni, nagyjából reggel 7 óra magasságában rúgod le magadról a takarót. Kávéval és egy frissítő zuhannyal indítod a napod, majd nekilátsz az aznapi teendőknek. Okostelefonod szinte személyi számítógépként használod, többnyire ezen olvasol leveleket, látogatod a közösségi médiát, és a Google kereséseid is erről az eszközről indítod. Minek is bonyolítanád az életed egy PC-vel, ha ez a kis kompakt eszköz mindenben kiszolgál?Félelmeid, fóbiáid

Ösztönösen rettegsz az üvegtörés fülsiketítő hangjától. Elrettent az üvegszilánk látványa, egy törött porcelánnal a világból is ki lehetne kergetni.Szenvedélyed

Az Airplus térkitöltő fólia. Élvezed a szabadságot, amit e kiváló fólia nyújt, hisz tudod, a perforációnak köszönhetően játszi könnyedséggel igazíthatod bármilyen termék méretéhez. Szívből rajongsz pehely súlyáért, és az antisztatikus kiviteléért. Gyakorta elmerengsz azon, hogy a komposztálható, kukoriakeményítőből készülő fólia milyen sokat tesz környezetünk védelméért. Elégedetten gondolsz rá, mennyi pénzt takarítasz meg a használatával, és látod magad rollerezni a raktárban felszabaduló hatalmas üres területen, amit ennek a kis helyigényű térkitöltőanyagnak köszönhetsz.Nos, sikerült pontos személyiségrajzot készítenünk Rólad, vagy legközelebb vonjuk be a Térkitöltőanyag.hu asztrológusait is?


Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..