Foci törésmentes csomagolásban

Foci törésmentes csomagolásban

A buborékfoci pont olyan, mint klasszikus fivére, azzal az apró különbséggel, hogy itt nincsenek szabályok. Szabad, sőt, ajánlott nekiszaladni az ellenfél játékosának, feldönteni, ellökni, becsúszni. Az egyre több országban ismert és rajongott, vadonatúj extrémsport-őrület Norvégiából indult.  Ott ugyanis két lángelme ráunt arra, hogy a lökdösődések miatt folyvást sárga- és piros lapokat osztanak a bírók, ezzel pedig a legizgalmasabb pillanatokban szakítják meg a meccset. Elengedték a fantáziájukat, és megálmodták a futball eszményi válfaját, amiben a focisták kedvükre gyepálhatják egymást.

Fő a biztonság

Persze ügyelniük kellett a játékosok testi épségének megóvására is, hiszen a cél nem az, hogy a sportolni vágyókat nyolc napon túl gyógyuló sérülésekkel szállítsák kórházba, hanem, hogy veszélytelenül szórakozhassanak. Erre pedig mi lenne alkalmasabb, mint egy speciális műanyagból készült óriáslufi, ami felfogja az ütést és tompítja az esést. Pont, mint a termékcsomagolásnál a térkitöltő fólia, csak ebben az esetben kristálypohár helyett a medencecsontod igényel védelmet…


Miért imádják a játékosok?

Mert legénybúcsúra, leánybúcsúra, szülinapi bulira, fesztiválokra és még gyerekzsúrra is remek választás. A speciális PVC származékból (egészen pontosan thermopoliuretánból) készült gigaléggömb ugyanis még a gyermekek számára is teljes biztonságot nyújt. Egyre többen szerveznek buborékfoci-meccset csapatépítő tréningekre is, hiszen aligha van jobb módja a közös, munkahelyi stresszoldásnak és a felgyülemlett feszültségek levezetésének, mintha büntetlenül fellökhetjük az IT-s Lacit, amiért nem állította be a levelezőkliensünket. Buborékfocit teremben és műfüvön egyaránt játszhattok, így az időjárás viszontagságai sem befolyásolhatják a jóhangulatú team buildinget.Miért kedvelik a vállalkozók?

Mert a teljes testfelületet beborító, átlátszó buborék remek reklámhordozó, ekképp a termékpromóció páratlan eszköze. 3D fólia segítségével céges logókat, szlogeneket, reklámüzeneteket is lehet rá nyomtatni; a ritka szórakoztató focimeccs pedig mágnesként vonzza az emberek, szurkolók tekintetét.


Tehát ha szeretnél valami igazán ütős marketing-kampányt, vagy épp a munkatársaidnak kedveskednél egy feledhetetlen közös élménnyel- esetleg e kettőt összekapcsolnád, hogy két legyet üss egy csapásra, akkor nincs jobb választás, mint foci szabály(talanság)ok nélkül, törésmentes csomagolásban.

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..