5+1 érthetetlen futárbaki képekben

5+1 érthetetlen futárbaki képekben

Ha internetes rendelés, akkor csomagszállítás, ha csomagszállítás, akkor futárcégek. De a futárcégeknél is emberek dolgoznak, és bizony megeshet, hogy rossz napjuk van, vagy épp buzog bennük a kreatív problémamegoldás. Íme, néhány tréfás, szinte hihetetlen eset képekben, amikor a futárt a címzett minden bizonnyal legszívesebben kifilézte volna.


Biztonságos helyre tettem

„A csomagot előzetesen egyeztetett időpontban megkíséreltem házhoz szállítani, de sajnos senki sem tartózkodott a címen, aki átvehette volna. Gyors helyzetfelismerésemnek, és irigylésre méltó asszertivitásomnak köszönhetően azonban légtáncosokat megszégyenítő bravúrral lendültem át a vis maior körülményeken, és a lehető legbiztonságosabb helyre rejtettem az árut, hogy Ön kellemetlenségek nélkül, a megbeszélt időpontban átvehesse.”Kiesni biztosan nem fog

„A Tetris világbajnokságon elért második helyezésem aranyéremre cserélném. Pályamunkám levelem mellékleteként található.” Rendkívüli kihívást jelenthetett különben kiszedni az akkurátusan beékelt, beépített küldeményeket. Kőműves Kelement, és brigádját valószínűleg elfogná a sárga irigység, és azonvást regisztrálnának mesterképzésre a pályát tévesztett futárhoz.


Teljes körű szolgáltatást nyújtunk

„Behoztam, Asszonyom, hogy ne Önnek kelljen becipelni. A kávét elfogadom, köszönöm, a sütemény után jöhet is. Itt írja lá, kérem, és már itt sem vagyunk.”/ˈfradʒʌɪl/

„Jaaaa, hogy ez a FRAGILE azt jelenti, törékeny? Há’ mér’ nem magyarul írják rá? Mi az, hogy ott a dobozon a poharat ábrázoló kép? Én azokat észre sem vettem. Nem vagyok kódfejtő, ha ilyen elvárásaik vannak, alkalmazzanak FBI ügynököket futárként!”Legfőbb erényünk a diszkréció

„Reklamációnak helye nincs, a kérésnek eleget tettünk. Az ünnepelt nem tudhatja, hogy a dobozban girland, lufi, fluoreszkáló fejdísz, vagy pink tollal díszített, fekete ördögszarv van. Következő rendelése alkalmával kérését legyen kedves egyértelműen megfogalmazni, így a félreértések elkerülhetők. Kellemes napot kívánunk, és Isten éltesse a Kedves Édesanyját!”


Az úgy volt…

„Épp munkába indultam volna, amikor láttam a macskán, hogy vajúdik. Na mondom, el nem késhetek, a küldeményt várják, de Mancit sem hagyhatom magára ezekben a nehéz órákban. Felnyaláboltam hát, és betetettem hátra a csomagtérbe. Nem akartam, hogy otthon kínlódjon egyedül, gondoltam jobb lesz így neki, majd végigéneklem az utat, a hangom biztos megnyugtatja. Mire odaértem, már három kiscicával bővült a család. Miért néz rám így? Maga talán nem szereti az állatokat?”


Ha Neked is van hasonló élményed csomag házhozszállításával-, vagy a futárral kapcsoltban, ne tartsd magadban! Írd meg nekünk kommentben, vagy posztold Facebook oldalunkra!

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..